O nouă campanie de donare de sânge la Școala de Poliție Câmpina

Social (Categoria articolului)

O nouă campanie de donare de sânge, intitulată "Un gram de sânge, o șansă la viață", are loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Este a treia campanie din acest an și se desfășoară pe parcursul a două zile (marți și miercuri), în parteneriat, bineînțeles, cu Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova.

"Este o tradiție pentru noi să organizăm astfel de campanii de donare de sânge pentru cei aflați în suferință. În acest an suntem deja la a treia campanie, iar la această a treia campanie donează sânge 320 de elevi și cadre didactice din Școala de Poliție Câmpina. Este o acțiune organizată în spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie, noi dorind ca și astfel să dăruim un strop de speranță celor aflați în suferință", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, comisar șef de poliție Beatrice Melincianu. (video)
"Mulțumim Școlii de Poliție de la Câmpina că ne este alături, că ne este un partener de nădejde de mai mulți ani. Cu ajutorul elevilor și cadrelor didactice de aici reușim să creștem stocurile Centrului de Transfuzii Sanguine de la Ploiești. Este minunat că tinerii răspund pozitiv chemării noastre și că acțiunea de aici, de la Școala de Poliție, ne va face să stăm liniștiți pentru toți pacienții, pentru toate grupele de sânge și pentru toate Rh-urile, atât pentru spitalele din Prahova, cât și pentru cele din județele învecinate. Mulțumim încă o dată elevilor și conducerii pentru implicare și La mulți ani tuturor!", a afirmat 
dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului Județean de Transfuzii Sanguine. (video)
Toți donatorii primesc apă plată sau minerală, sucuri și dulciuri, produse oferite de diverși sponsori care sunt mereu alături de Centrul de Transfuzii Sanguine la acțiunile organizate atât la Ploiești, cât și în județ.

6380 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicoleta 11.12.2018 20:17 As vrea si eu sa donez.

Social

1437 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

689 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

74 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.