Amical. Sportul Câmpina - HM Junior Câmpina (juniori A) 0-3

Sport (Categoria articolului)

Duminică după-amiază, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina a avut loc un interesant meci de verificare între Sportul Câmpina și echipa de juniori A a clubului HM Junior Câmpina.

Au fost două reprize total diferite. În prima repriză a fost un meci echilibrat, disputat, chiar frumos, în care juniorii lui Hagianu au dat o replică foarte bună titularilor echipei lui ”Mara” Ciobotaru. După 0-0 la pauză, antrenorii Sportului, Marius Pălăncianu și Philip Basma, au schimbat mare parte a echipei, introducând preponderent juniori și tineri aflați în probe. În aceste condiții, puștii lui Hagianu au marcat de trei ori, impunându-se la scor de neprezentare.
Sportul Câmpina a început partida cu S. Petre - Horja, A. Coman, Ioniță, Rădulescu, G. Radu, Țigănuș, M. Dogaru, D. Dogaru, Corneanu, A. Burloiu.

2071 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

677 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1626 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

634 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

803 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.