CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

- Actualitate -

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

La Breaza, la scurta ceremonie dedicată marcării momentului de semnare a ordinului de începere a lucrărilor a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, întâmpinat de primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
”Acest proiect este de o importanță majoră pentru orașul nostru având în vedere faptul că la finalul lucrărilor foarte mulți brezeni vor beneficia de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. În cadrul acestui proiect vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi modernizate rețelele existente pe un număr de 46 de străzi din Breaza. Implementarea acestui proiect dovedește că ceea ce ne-am asumat în fața brezenilor sunt lucruri concrete și posibil de realizat, atâta timp cât există implicare, responsabilitate, viziune spre dezvoltare și deschidere în accesarea fondurilor europene. Dezvoltarea unitară a orașului nostru, a tuturor zonelor orașului, reprezintă un principiu de bază al viziunii și activității mele", a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.
La rândul său, Iulian Dumitrescu a precizat: ”Am dat startul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal în Sinaia, Breaza și Comarnic. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 luni, dar eu sper să fim gata mai repede. Consiliul Județean Prahova, prin HidroPrahova, derulează cel mai mare proiect din România de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Vorbim de investiții în 42 de localități, cu peste 300.000 beneficiari”.

 

 


21 Sep 2023 18:52 2239 vizualizari


Comentarii


  • 22.09.2023 13:28 Ion Radu Nu var fi rușine ați început lucrările pt canalizare în.aceste orașe iar la bănești de 10 ani nu ați terminat nici.acum canalizarea, Rușineeeeeeeeeee
  • 22.09.2023 09:00 Răzvan Așa, să vadă și ei ce înseamnă deranjul. Să moară și capra vecinului. Deputatul PNL Mircea Roșca, prezent în poze, garantează deranjul. Legea lui OM: „om trăi și om vedea”
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
218 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
735 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
731 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV