CONTACT

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

- Actualitate -

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

La Breaza, la scurta ceremonie dedicată marcării momentului de semnare a ordinului de începere a lucrărilor a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, întâmpinat de primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
”Acest proiect este de o importanță majoră pentru orașul nostru având în vedere faptul că la finalul lucrărilor foarte mulți brezeni vor beneficia de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. În cadrul acestui proiect vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi modernizate rețelele existente pe un număr de 46 de străzi din Breaza. Implementarea acestui proiect dovedește că ceea ce ne-am asumat în fața brezenilor sunt lucruri concrete și posibil de realizat, atâta timp cât există implicare, responsabilitate, viziune spre dezvoltare și deschidere în accesarea fondurilor europene. Dezvoltarea unitară a orașului nostru, a tuturor zonelor orașului, reprezintă un principiu de bază al viziunii și activității mele", a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.
La rândul său, Iulian Dumitrescu a precizat: ”Am dat startul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal în Sinaia, Breaza și Comarnic. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 luni, dar eu sper să fim gata mai repede. Consiliul Județean Prahova, prin HidroPrahova, derulează cel mai mare proiect din România de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Vorbim de investiții în 42 de localități, cu peste 300.000 beneficiari”.

 

 


21 Sep 2023 18:52 2151 vizualizari


Comentarii






  • 22.09.2023 13:28 Ion Radu Nu var fi rușine ați început lucrările pt canalizare în.aceste orașe iar la bănești de 10 ani nu ați terminat nici.acum canalizarea, Rușineeeeeeeeeee
  • 22.09.2023 09:00 Răzvan Așa, să vadă și ei ce înseamnă deranjul. Să moară și capra vecinului. Deputatul PNL Mircea Roșca, prezent în poze, garantează deranjul. Legea lui OM: „om trăi și om vedea”
167 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
432 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2267 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2880 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV