CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

- Actualitate -

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

La Breaza, la scurta ceremonie dedicată marcării momentului de semnare a ordinului de începere a lucrărilor a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, întâmpinat de primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
”Acest proiect este de o importanță majoră pentru orașul nostru având în vedere faptul că la finalul lucrărilor foarte mulți brezeni vor beneficia de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. În cadrul acestui proiect vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi modernizate rețelele existente pe un număr de 46 de străzi din Breaza. Implementarea acestui proiect dovedește că ceea ce ne-am asumat în fața brezenilor sunt lucruri concrete și posibil de realizat, atâta timp cât există implicare, responsabilitate, viziune spre dezvoltare și deschidere în accesarea fondurilor europene. Dezvoltarea unitară a orașului nostru, a tuturor zonelor orașului, reprezintă un principiu de bază al viziunii și activității mele", a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.
La rândul său, Iulian Dumitrescu a precizat: ”Am dat startul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal în Sinaia, Breaza și Comarnic. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 luni, dar eu sper să fim gata mai repede. Consiliul Județean Prahova, prin HidroPrahova, derulează cel mai mare proiect din România de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Vorbim de investiții în 42 de localități, cu peste 300.000 beneficiari”.

 

 


21 Sep 2023 18:52 2276 vizualizari


Comentarii


  • 22.09.2023 13:28 Ion Radu Nu var fi rușine ați început lucrările pt canalizare în.aceste orașe iar la bănești de 10 ani nu ați terminat nici.acum canalizarea, Rușineeeeeeeeeee
  • 22.09.2023 09:00 Răzvan Așa, să vadă și ei ce înseamnă deranjul. Să moară și capra vecinului. Deputatul PNL Mircea Roșca, prezent în poze, garantează deranjul. Legea lui OM: „om trăi și om vedea”
1524 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
575 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
776 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
860 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV