A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

La Breaza, la scurta ceremonie dedicată marcării momentului de semnare a ordinului de începere a lucrărilor a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, întâmpinat de primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
”Acest proiect este de o importanță majoră pentru orașul nostru având în vedere faptul că la finalul lucrărilor foarte mulți brezeni vor beneficia de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. În cadrul acestui proiect vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi modernizate rețelele existente pe un număr de 46 de străzi din Breaza. Implementarea acestui proiect dovedește că ceea ce ne-am asumat în fața brezenilor sunt lucruri concrete și posibil de realizat, atâta timp cât există implicare, responsabilitate, viziune spre dezvoltare și deschidere în accesarea fondurilor europene. Dezvoltarea unitară a orașului nostru, a tuturor zonelor orașului, reprezintă un principiu de bază al viziunii și activității mele", a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.
La rândul său, Iulian Dumitrescu a precizat: ”Am dat startul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal în Sinaia, Breaza și Comarnic. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 luni, dar eu sper să fim gata mai repede. Consiliul Județean Prahova, prin HidroPrahova, derulează cel mai mare proiect din România de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Vorbim de investiții în 42 de localități, cu peste 300.000 beneficiari”.

 

 

1916 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Răzvan 22.09.2023 09:00 Așa, să vadă și ei ce înseamnă deranjul. Să moară și capra vecinului. Deputatul PNL Mircea Roșca, prezent în poze, garantează deranjul. Legea lui OM: „om trăi și om vedea”
  • Ion Radu 22.09.2023 13:28 Nu var fi rușine ați început lucrările pt canalizare în.aceste orașe iar la bănești de 10 ani nu ați terminat nici.acum canalizarea, Rușineeeeeeeeeee

Actualitate

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1856 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.