Grupa 2008 a CS Câmpina, locul 5 la Bucharest Football Cup

Sport (Categoria articolului)

Grupa 2008 a CS Câmpina, pregătită de Roberto Opatchi, a participat în acest week-end la Bucharest Football Cup. La această categorie de vârstă au fost înscrise și au participat nu mai puțin de 12 echipe - Rapid București, mai multe academii și școli de fotbal din București, Brașov, dar și Școala de Fotbal Toader de la Ploiești. Chiar dacă a avut cea mai tânără echipă de la această categorie, antrenorul Opatchi promovând mai mulți jucători mai mici de 13 ani, totuși, CS Câmpina a făcut o figură frumoasă, ocupând la final locul 5.

Mai mult, CS Câmpina a oferit cel mai spectaculos meci al turneului de la această categorie de vârstă. În finala pentru locurile 5-6, CS Câmpina a întâlnit formația 3KIDS Sport, iar după un meci cu multe ocazii și faze spectaculoase, la finalul timpului regulamentar de joc era 0-0. S-a trecut direct la lovituri de departajare, conform regulamentului competiției, câmpinenii impunându-se după un spectaculos 10-9.
Iată și rezultatele complete înregistrate de CS Câmpina de-a lungul celor trei zile ale competiției:
ACS Raiders - CS Câmpina 0-5
ACS Juniorul White - CS Câmpina 0-0
FC Player B - CS Câmpina 3-0
Finala locurile 5-6: CS Câmpina - 3KIDS Sport 0-0, 10-9 la loviturile de departajare.
Iată și lotul formației CS Câmpina (antrenor Roberto Opatchi): David Borș, Luca Popescu, Mario Enescu, David Luncă, Ali Tudose, David Constantinescu, Ștefan Lupea, Andrei Gherghiceanu, Darius Petrescu, Darius Oancea, Ștefan Berzea, Rareș Pantaia, Darius Stanciu, Luca Rotaru, Luca Bostan, Adam Mir, Darius Nechita, Robert Manea.
”Au fost trei zile de competiție la un nivel foarte ridicat, iar CS Câmpina a participat cu cea mai tânără echipă, dar a oferit și cel mai spectaculos meci, lucru pentru care ne-au felicitat toți cei prezenți la turneu. Consider că locul 5 din 12 echipe la un turneu atât de valoros este o performanță pentru noi, dar dincolo de aceasta sunt foarte bucuros că toți acești copii ai Câmpinei vor avea o amintire frumoasă de la acest turneu”, ne-a declarat antrenorul echipei CS Câmpina, Roberto Opatchi.

3335 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1237 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

0 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.