Grupa 2008 a CS Câmpina, locul 5 la Bucharest Football Cup

Sport (Categoria articolului)

Grupa 2008 a CS Câmpina, pregătită de Roberto Opatchi, a participat în acest week-end la Bucharest Football Cup. La această categorie de vârstă au fost înscrise și au participat nu mai puțin de 12 echipe - Rapid București, mai multe academii și școli de fotbal din București, Brașov, dar și Școala de Fotbal Toader de la Ploiești. Chiar dacă a avut cea mai tânără echipă de la această categorie, antrenorul Opatchi promovând mai mulți jucători mai mici de 13 ani, totuși, CS Câmpina a făcut o figură frumoasă, ocupând la final locul 5.

Mai mult, CS Câmpina a oferit cel mai spectaculos meci al turneului de la această categorie de vârstă. În finala pentru locurile 5-6, CS Câmpina a întâlnit formația 3KIDS Sport, iar după un meci cu multe ocazii și faze spectaculoase, la finalul timpului regulamentar de joc era 0-0. S-a trecut direct la lovituri de departajare, conform regulamentului competiției, câmpinenii impunându-se după un spectaculos 10-9.
Iată și rezultatele complete înregistrate de CS Câmpina de-a lungul celor trei zile ale competiției:
ACS Raiders - CS Câmpina 0-5
ACS Juniorul White - CS Câmpina 0-0
FC Player B - CS Câmpina 3-0
Finala locurile 5-6: CS Câmpina - 3KIDS Sport 0-0, 10-9 la loviturile de departajare.
Iată și lotul formației CS Câmpina (antrenor Roberto Opatchi): David Borș, Luca Popescu, Mario Enescu, David Luncă, Ali Tudose, David Constantinescu, Ștefan Lupea, Andrei Gherghiceanu, Darius Petrescu, Darius Oancea, Ștefan Berzea, Rareș Pantaia, Darius Stanciu, Luca Rotaru, Luca Bostan, Adam Mir, Darius Nechita, Robert Manea.
”Au fost trei zile de competiție la un nivel foarte ridicat, iar CS Câmpina a participat cu cea mai tânără echipă, dar a oferit și cel mai spectaculos meci, lucru pentru care ne-au felicitat toți cei prezenți la turneu. Consider că locul 5 din 12 echipe la un turneu atât de valoros este o performanță pentru noi, dar dincolo de aceasta sunt foarte bucuros că toți acești copii ai Câmpinei vor avea o amintire frumoasă de la acest turneu”, ne-a declarat antrenorul echipei CS Câmpina, Roberto Opatchi.

3781 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1589 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.

2302 vizualizari
03 iul. 2022 18:25

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alte stiri recente

392 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

552 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.