Tânără motociclistă, lovită de o mașină în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Conducătorul auto are 43 de ani, iar victima, 21 de ani, aceasta din urmă alegându-se în urma accidentului cu o fractură a membrului inferior drept.
Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, în zona intersecției cu Strada Maramureș. Atât mașina implicată (Kia, cu numere de înmatriculare de Teleorman), cât și motocicleta mergeau dinspre centru spre OMV, când autoturismul a încercat să vireze la stânga, spre Strada Maramureș, deși pe această stradă cu sens unic este interzis accesul dinspre bulevardul central. 

În acel moment mașina a lovit motocicleta, iar tânăra motociclistă a fost trântită la pământ. La fața locului au ajuns echipaje de la poliție, ISU și o ambulanță. Tinerei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, apoi a fost transportată la spital. Traficul a fost complet blocat pe Bulevardul Carol I între intersecțiile cu străzile Toma Ionescu și Sondei, circulându-se dirijat. Conducătorul autoturismului și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările poliiștilor continuă.
Vom reveni.

9482 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 17.06.2022 13:50 Asa se întâmplă când n-ai apă, gaz de trei zile!!....
  • Preda Frank 22.06.2022 23:18 Li se spune donatori,.ce fac mișto prin primarii și la Prefectura Prahova de ei. De la paznic și femeia de servici pana la cei din varf.Sunt și cei mai expuși în trafic
  • cetatean 24.06.2022 16:52 Dar motociclista ce cauta in stanga auto care vireaza pe interzis? Era zona pentru depasire?

Social

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.