CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a pierdut definitiv procesul cu Gabi Barbu, fosta angajată sancționată pentru ratarea unui proiect cu finanțare europeană de 4 milioane euro

- Actualitate -

Primăria Câmpina a pierdut definitiv procesul cu Gabi Barbu, fosta angajată sancționată pentru ratarea unui proiect cu finanțare europeană de 4 milioane euro

Curtea de Apel Ploiești a respins ieri, 26 septembrie 2017, ca nefondat, recursul înaintat de Primăria Câmpina și primarul Horia Tiseanu la sentința dată de Tribunalul Prahova în procesul cu Gabriela Barbu, fosta șefă a Compartimentului Programe de Finanțare, Relații Internaționale și Protocol. Decizia este definitivă.

Gabriela Barbu a dat în judecată Primăria Câmpina și pe primarul Horia Tiseanu pentru sancțiunea disciplinară aplicată în iunie 2015, când a fost chemată în fața Comisiei de Disciplină și sancționată cu diminuarea salariului de bază cu 10%, pe o perioadă de trei luni, fiind considerată principalul vinovat pentru pierderea finanțării europene de 4 milioane de euro destinată modernizării Liceului Tehnologic Energetic.
Vă reamintim că atunci, în 2015, Câmpina a pierdut acele fonduri europene, cu primarul Horia Tiseanu manager de proiect, pentru că una dintre clădirile liceului nu era liberă de sarcină, acolo funcţionând un cabinet medical privat. Primarul nu a recunoscut că ar avea vreo vină în acest caz şi a indicat-o drept vinovat principal pe Gabi Barbu. A chemat-o în fața Comisiei de disciplină din Primărie, comisie care, bineînțeles, a găsit-o vinovată și a sancționat-o ca atare. Gabriela Barbu a contestat în instanță dispoziția Comisiei de disciplină, iar Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalului Prahova i-a dat câștig de cauză. Asta se întâmpla la sfârșitul anului trecut. Apoi, primarul și instituția pe care o conduce au înaintat recurs, iar Curtea de Apel Ploiești l-a respins (ieri) ca fiind nefondat și obligă Primăria Câmpina să plătească 1.500 lei cheltuieli de judecată.
Astfel, rămâne valabilă sentința dată de Tribunalul Prahova, care a dispus anularea dispoziției de sancționare disciplinară, radierea sancțiunii aplicate în cazierul funcționarului public și restituirea sumelor reținute din salariu cu titlu de sancțiune disciplinară.


27 Sep 2017 11:11 7499 vizualizari


Comentarii


  • 29.09.2017 10:48 DNA Atitudinea lui Tiseanu fata de Gabi Barbu este doar pentru tot ceea ce a spus aceasta la DNA in legătura cu Calea Dacia! Un alt dosar care îl va înfunda pe Tiseanu! Acolo prejudiciul produs de Tiseanu este mult mai mare, faptele sunt mai grave, este vorba și de fonduri europene. Iar după ce va ajunge acolo unde ii este locul pentru faptele de care este acuzat acum, înseamnă va pune capac definitiv cu sentința din cazul Calea Dacia!
  • 29.09.2017 09:37 St. Klaus Ce trebuie sa plătim noi răfuiala lui Tiseanu cu aceasta doamna? Sa plătească Tiseanu cheltuielile de judecată, nu noi, de la buget!!!
  • 28.09.2017 14:02 un campinean Bine bine, dar din ce scria pe vremuri prin presa online, distinsa doamna nu a catadicsit sa se duca la acel liceu si sa vada ca o camera era inchiriata cuiva..asta e lene, indolenta! Personal, cred ca tribunalul a gresit si ca doamna e vinovata!
  • 27.09.2017 19:48 Armasar Vasile Daca asa a decis tribunalul, atunci e destul de clar cine este vinovat (cel mai probabil cine s-a grabit sa arunce vina pe altcineva).
386 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
469 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
552 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1157 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV