Panică la un restaurant din Câmpina din cauza unui incendiu izbucnit de la o friteuză

Actualitate (Categoria articolului)

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Restaurantul Club Montana din municipiul Câmpina. Personalul și clienții s-au autoevacuat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, sublocotenent Raluca Vasiloae, a luat foc un aparat de gătit (friteuză) din bucătărie și a existat o degajare mare de fum. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și au lichidat incendiul în scurt timp. La fața locului a ajuns și o Ambulanță Smurd, dar din fericire nu au existat victime. Cei prezenți în Club Montana au tras, însă, o speritură serioasă. 35 de persoane (clienți și angajați ai restaurantului) au părăsit incinta imediat cum s-a simțit miros puternic de fum și mai ales când au văzut că din bucătărie începe să iasă un fum dens. Unul dintre angajați a sunat la 112.

(Foto Mediafax, cu caracter ilustrativ)

8488 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: