Un autoturism a părăsit DN1, în zona Nistorești, ajungând pe calea ferată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 20.15, autoturismul a fost ridicat de pe calea ferată. Urmează ca traficul feroviar să fie reluat.

Un incident rutier mai puțin obișnuit s-a produs duminică seara, pe DN1, în zona Nistorești. Un autoturism a părăsit carosabilul și a ajuns pe șinele de cale ferată. În mașină se aflau trei persoane, dar niciuna dintre ele nu a fost rănită. Traficul feroviar către Brașov este blocat.

Conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că a încercat să evite o altă mașină, ale cărei date de identificare nu le-a reținut, și astfel a ieșit de pe carosabil, rămânând suspendat pe calea ferată. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a trimis la fața locului o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice. Polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui accident. Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice, după cum precizează IJP Prahova.

2862 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 13.09.2021 17:14 S-o spună lui mutu ca a evitat pe unul !!..avea viteză și l-a luat flama...acolo sunt două benzi pe sens...uitați-vă la număr si mașină!..

Social

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.

Alte stiri recente

2648 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

2116 vizualizari
17 ian. 2022 20:35

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.