CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un autoturism a părăsit DN1, în zona Nistorești, ajungând pe calea ferată

- Social -

Un autoturism a părăsit DN1, în zona Nistorești, ajungând pe calea ferată

UPDATE - În jurul orei 20.15, autoturismul a fost ridicat de pe calea ferată. Urmează ca traficul feroviar să fie reluat.

Un incident rutier mai puțin obișnuit s-a produs duminică seara, pe DN1, în zona Nistorești. Un autoturism a părăsit carosabilul și a ajuns pe șinele de cale ferată. În mașină se aflau trei persoane, dar niciuna dintre ele nu a fost rănită. Traficul feroviar către Brașov este blocat.

Conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că a încercat să evite o altă mașină, ale cărei date de identificare nu le-a reținut, și astfel a ieșit de pe carosabil, rămânând suspendat pe calea ferată. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a trimis la fața locului o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice. Polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui accident. Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice, după cum precizează IJP Prahova.


12 Sep 2021 19:22 3659 vizualizari


Comentarii






  • 13.09.2021 17:14 Rammstein S-o spună lui mutu ca a evitat pe unul !!..avea viteză și l-a luat flama...acolo sunt două benzi pe sens...uitați-vă la număr si mașină!..
1858 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4501 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV