Un autoturism a părăsit DN1, în zona Nistorești, ajungând pe calea ferată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 20.15, autoturismul a fost ridicat de pe calea ferată. Urmează ca traficul feroviar să fie reluat.

Un incident rutier mai puțin obișnuit s-a produs duminică seara, pe DN1, în zona Nistorești. Un autoturism a părăsit carosabilul și a ajuns pe șinele de cale ferată. În mașină se aflau trei persoane, dar niciuna dintre ele nu a fost rănită. Traficul feroviar către Brașov este blocat.

Conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că a încercat să evite o altă mașină, ale cărei date de identificare nu le-a reținut, și astfel a ieșit de pe carosabil, rămânând suspendat pe calea ferată. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a trimis la fața locului o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice. Polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui accident. Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice, după cum precizează IJP Prahova.

2450 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 13.09.2021 17:14 S-o spună lui mutu ca a evitat pe unul !!..avea viteză și l-a luat flama...acolo sunt două benzi pe sens...uitați-vă la număr si mașină!..

Social

2206 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

3598 vizualizari
16 sept. 2021 11:28

Spitalul Municipal Câmpina angajează, în condițiile stării de alertă, medici pentru mai multe specialități

Spitalul Municipal Câmpina caută să angajeze, în condițiile stării de alertă, medici pentru următoarele specialități: ATI, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie și Medicina de Urgențe, precum și farmacist.

Alte stiri recente

1041 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2477 vizualizari
16 sept. 2021 20:32

Rectificare cu emoții. Vot la limită pentru asigurarea finanțării în vederea pregătirii mai multor proiecte cu fonduri europene

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a convocat pentru joi, 16 septembrie 2021, o ședință extraordinară a Consiliului Local, principalul punct pe ordinea de zi fiind o rectificare a bugetului local. Ședința Consilului Local Câmpina a început cu un moment de reculegere în memoria fostului director al Poliției Locale, Romeo Văsii, care a încetat din viață săptămâna trecută.