Doliu la Breaza. A încetat din viață un fost jucător al echipei de fotbal locale - Giani Duricu

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Tricolorul Breaza a anunțat pe pagina sa de Facebook o veste tragică - a încetat din viață un fost jucător al acestei echipe, Giani Duricu.

Giani Duricu a jucat mulți ani, practic, toată cariera sa la echipa locală, Tricolorul, rămânând apropiat de echipă și după retragerea din activitate. În luna mai a acestui an ar fi împlinit 50 ani. Vineri, 17 martie, inima lui a încetat să mai bată lăsând un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.
În memoria sa, sâmbătă, 18 martie, la meciul pe care Tricolorul Breaza îl va susține de la ora 15.00, pe teren propriu, cu Avântul Măneciu, va fi ținut un moment de reculegere.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

5172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1788 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1311 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.