Doliu la Breaza. A încetat din viață un fost jucător al echipei de fotbal locale - Giani Duricu

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Tricolorul Breaza a anunțat pe pagina sa de Facebook o veste tragică - a încetat din viață un fost jucător al acestei echipe, Giani Duricu.

Giani Duricu a jucat mulți ani, practic, toată cariera sa la echipa locală, Tricolorul, rămânând apropiat de echipă și după retragerea din activitate. În luna mai a acestui an ar fi împlinit 50 ani. Vineri, 17 martie, inima lui a încetat să mai bată lăsând un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.
În memoria sa, sâmbătă, 18 martie, la meciul pe care Tricolorul Breaza îl va susține de la ora 15.00, pe teren propriu, cu Avântul Măneciu, va fi ținut un moment de reculegere.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

5771 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1002 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1232 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

80 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

243 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.