Lume, lume, atențiune! Se asfaltează Strada Tineretului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primim, în sfârșit, și vești bune dinspre Primăria Câmpina. A fost finalizată licitația pentru asfaltarea Străzii Tineretului, una dintre străzile praf și pulbere din municipiu. De fapt, o străduță de 360 m, situată aproape de centrul localității, între străzile Tudor Vladimirescu și George Coșbuc, dar o străduță jalnică. După ani de așteptare, locuitorii de aici se vor putea bucura de... asfalt.

Licitația pentru executarea lucrărilor de asfaltare a fost câștigată de societatea Roni Civil Interoute SRL Băicoi. Valoarea contractului este de 162.896 lei fără TVA, iar termenul de xecuție - 45 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Cel mai probabil, contractul cu firma executantă va fi semnat săptămâna viitoare, iar lucrările vor începe spre sfârșitul lunii septembrie. "Reabilitarea Străzii Tineretului a fost inclusă pe lista lucrărilor de reparații din acest an, cu finanțare de la bugetul local. Am sperat că o vom asfalta în primăvară, dar a trebuit ca mai întâi să realizăm o expertiză tehnică a străzii, ceea ce ne-a întârziat cu asfaltarea. Prin expertiză s-au efectuat un studiu geotehnic și o serie de analize de laborator, pentru a vedea exact care este starea străzii, apoi am demarat procedura de achiziție publică pentru lucrarea de reabilitare. Licitația s-a finalizat și, cel mai probabil, lucrările vor începe undeva în jurul datei de 25 septembrie 2019. Sperăm să avem vreme bună și să finalizăm această lucrare în termenul contractual, poate chiar și mai repede. Suntem conștienți că este o stradă degradată, că problemele au devenit și mai complicate după săpăturile pentru schimbarea conductei de apă, dar iată că, așa cum am promis, anul acesta strada va fi asfaltată", ne-a declarat viceprimarul municipiului, Adrian Pițigoi.

2348 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudorel 17.09.2019 09:04 Iar locatarii vor uita că au suferit 10 ani și la anul vor vota Tiseanu și Pițigoi. Că așa este neamul românesc, cu memorie scurtă. Ne bucurăm la o lingură de asfalt, la un bec cu led și două mături de nuiele date pe stradă de două ori pe an.

Actualitate

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.