Lume, lume, atențiune! Se asfaltează Strada Tineretului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primim, în sfârșit, și vești bune dinspre Primăria Câmpina. A fost finalizată licitația pentru asfaltarea Străzii Tineretului, una dintre străzile praf și pulbere din municipiu. De fapt, o străduță de 360 m, situată aproape de centrul localității, între străzile Tudor Vladimirescu și George Coșbuc, dar o străduță jalnică. După ani de așteptare, locuitorii de aici se vor putea bucura de... asfalt.

Licitația pentru executarea lucrărilor de asfaltare a fost câștigată de societatea Roni Civil Interoute SRL Băicoi. Valoarea contractului este de 162.896 lei fără TVA, iar termenul de xecuție - 45 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Cel mai probabil, contractul cu firma executantă va fi semnat săptămâna viitoare, iar lucrările vor începe spre sfârșitul lunii septembrie. "Reabilitarea Străzii Tineretului a fost inclusă pe lista lucrărilor de reparații din acest an, cu finanțare de la bugetul local. Am sperat că o vom asfalta în primăvară, dar a trebuit ca mai întâi să realizăm o expertiză tehnică a străzii, ceea ce ne-a întârziat cu asfaltarea. Prin expertiză s-au efectuat un studiu geotehnic și o serie de analize de laborator, pentru a vedea exact care este starea străzii, apoi am demarat procedura de achiziție publică pentru lucrarea de reabilitare. Licitația s-a finalizat și, cel mai probabil, lucrările vor începe undeva în jurul datei de 25 septembrie 2019. Sperăm să avem vreme bună și să finalizăm această lucrare în termenul contractual, poate chiar și mai repede. Suntem conștienți că este o stradă degradată, că problemele au devenit și mai complicate după săpăturile pentru schimbarea conductei de apă, dar iată că, așa cum am promis, anul acesta strada va fi asfaltată", ne-a declarat viceprimarul municipiului, Adrian Pițigoi.

3546 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudorel 17.09.2019 09:04 Iar locatarii vor uita că au suferit 10 ani și la anul vor vota Tiseanu și Pițigoi. Că așa este neamul românesc, cu memorie scurtă. Ne bucurăm la o lingură de asfalt, la un bec cu led și două mături de nuiele date pe stradă de două ori pe an.

Actualitate

343 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

476 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

141 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

57 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.