CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina, mileniul III. "Găurile negre" de pe Aleea Luminii

- Actualitate -

Câmpina, mileniul III.

După cum deja știți, pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Am primit de la un cititor, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, cititor imaginile alăturate, care prezintă o situație de pe Aleea Luminii, din Cartierul Câmpinița. Potrivit cititorului nostru, de mai mult timp persistă această problemă - în urma unor lucrări au rămas aceste guri negre, niște capete de conducte, care nu sunt deloc semnalizate sau asigurate. Unii au pus crengi în aceste găuri, alții au tras câte o bucată de asfalt, alții câteva scânduri, dar imaginea de ansamblu este dezolantă. De asemenea, cititorul nostru ne-a transmis că a semnalat situația atât la Primăria Câmpina, cât și la HidroPrahova. Așteptăm cu toții - și noi, dar mai ales oamenii din zonă - reacția autorităților.

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.


17 Jan 2023 07:25 2162 vizualizari


Comentarii


  • 17.01.2023 16:26 Rammstein Sunt proști locuitorii din zonă că plătesc taxe si impozite primărie!..
  • 17.01.2023 12:59 Ionuț Popescu Asta dovedește ca soluția a fost greșită. Cum sa pui capac necarosabil intr-o zona în care circula mașini mici și mari (masina de la salubrizare)? Comisia din primărie care trebuia sa verifice unde a fost?
1014 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1130 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1300 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1019 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV