Sesiune de informare pentru părinți, la Câmpina, în cadrul unui proiect al Asociației GEYC, finanțat din fonduri europene

Social (Categoria articolului)

La Câmpina va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, un eveniment de informare pentru părinți, organizat de Asociația GEYC în cadrul proiectului DIVERSE, finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Gazda evenimentului va fi Georgiana Moldoveanu, profesor la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Este vorba despre o întâlnire cu participare fizică, la Jolly Club din Câmpina (Calea Doftanei nr. 72, peste drum de poarta principală a fostei rafinării).

Participarea la eveniment este gratuită, părinții trebuie doar să completeze un formular disponibil online AICI. Pot participa părinți ai preșcolarilor și ai elevilor din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal). Părinții vor afla despre aplicarea la clasă a metodelor proiectului DIVERSE, bazate pe arta povestirii. 
Proiectul DIVERSE, cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene, implementat în România de către GEYC, își propune să îmbunătățească gestionarea diversității culturale în școli, în special în clasele cu un număr ridicat de elevi din categorii dezavantajate ca refugiați, migranți, minorități etc. În România, proiectul DIVERSE a format, în sesiuni live, online, peste 140 de cadre didactice care apoi au implementat la clasă metodele pentru peste 1.500 de elevi.
În anul 2010, GEYC a început ca una dintre primele comunități digitale din Europa, iar acum numără peste 4.500 membri în România: tineri și profesori. Obiectivul său este de a genera o schimbare prin valorificarea pe deplin a noilor tehnologii, explorarea noilor culturi și transformarea activă a ideilor în acțiuni. În ultimii unsprezece ani, GEYC a lucrat împreună cu peste 100 de licee din România, peste 200 de organizații de tineret din Europa și peste 10.000 de tineri români. Viziunea GEYC este de a reuni educația formală cu cea nonformală pentru a se completa una pe cealaltă și pentru a contribui la dezvoltarea completă a potențialului tinerilor.

Următorul eveniment pentru publicul din Câmpina - se va organiza online, joi, 7 octombrie 2021 și se adresează persoanelor care lucrează cu elevii, dar nu sunt profesori (persoane care activează în cluburi private/ cluburi ale copiilor, dau lecții de teatru, țin ateliere de lucru). Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook GEYC sau geyc.ro/DIVERSE.

3202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1430 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

675 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.