Sesiune de informare pentru părinți, la Câmpina, în cadrul unui proiect al Asociației GEYC, finanțat din fonduri europene

Social (Categoria articolului)

La Câmpina va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, un eveniment de informare pentru părinți, organizat de Asociația GEYC în cadrul proiectului DIVERSE, finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Gazda evenimentului va fi Georgiana Moldoveanu, profesor la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Este vorba despre o întâlnire cu participare fizică, la Jolly Club din Câmpina (Calea Doftanei nr. 72, peste drum de poarta principală a fostei rafinării).

Participarea la eveniment este gratuită, părinții trebuie doar să completeze un formular disponibil online AICI. Pot participa părinți ai preșcolarilor și ai elevilor din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal). Părinții vor afla despre aplicarea la clasă a metodelor proiectului DIVERSE, bazate pe arta povestirii. 
Proiectul DIVERSE, cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene, implementat în România de către GEYC, își propune să îmbunătățească gestionarea diversității culturale în școli, în special în clasele cu un număr ridicat de elevi din categorii dezavantajate ca refugiați, migranți, minorități etc. În România, proiectul DIVERSE a format, în sesiuni live, online, peste 140 de cadre didactice care apoi au implementat la clasă metodele pentru peste 1.500 de elevi.
În anul 2010, GEYC a început ca una dintre primele comunități digitale din Europa, iar acum numără peste 4.500 membri în România: tineri și profesori. Obiectivul său este de a genera o schimbare prin valorificarea pe deplin a noilor tehnologii, explorarea noilor culturi și transformarea activă a ideilor în acțiuni. În ultimii unsprezece ani, GEYC a lucrat împreună cu peste 100 de licee din România, peste 200 de organizații de tineret din Europa și peste 10.000 de tineri români. Viziunea GEYC este de a reuni educația formală cu cea nonformală pentru a se completa una pe cealaltă și pentru a contribui la dezvoltarea completă a potențialului tinerilor.

Următorul eveniment pentru publicul din Câmpina - se va organiza online, joi, 7 octombrie 2021 și se adresează persoanelor care lucrează cu elevii, dar nu sunt profesori (persoane care activează în cluburi private/ cluburi ale copiilor, dau lecții de teatru, țin ateliere de lucru). Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook GEYC sau geyc.ro/DIVERSE.

2920 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2397 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3132 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

3 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participta în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

563 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.