CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

- Politică -

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

Discuția a fost agreabilă și interesantă. Mai întâi, cei trei au făcut o comparație între actuala campanie electorală și cea din urmă cu patru ani, insistând asupra "minciunilor, manipulărilor și dezinformărilor" practicate de candidatul liberalilor. Au explicat de ce este o manipulare includerea Partidului Câmpina Curată în acel ”cartel atât de hulit de actualul primar, ignorând că PCC nu a avut candidați la alegerile locale trecute, iar cei doi actuali aleși locali sunt doar de o lună în PCC”, după cum a spus Adina Gârbăcică.
Invitații noștri au mai vorbit despre ceea ar schimba din actualul mandat și care ar fi principalele lor proiecte pentru mandatul următor - respectarea voinței câmpinenilor și oprirea oricăror demersuri privind pasajul subteran, demararea procedurilor de expropriere pentru ”Turnul înclinat” și demolarea acestuia pe cheltuiala Partidului Câmpina Curată, dar și transparența actului de administrație locală, inclusiv prin organizarea de conferințe de presă cel puțin trimestrial.
De asemenea, au fost trecute în revistă și dezvoltate și subiectele din recenta declarație de presă a Partidului Câmpina Curată, iar la final, fiecare dintre invitați a transmis un mesaj alegătorilor.

Material electoral la comanda PCC Câmpina, CMF 21240017


07 Jun 2024 16:37 2353 vizualizari


Comentarii


742 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
553 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5705 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4484 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV