CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superb concert de colinde și cântece de iarnă, în Parcul Soceram din Câmpina. "Sărbătorile vin lângă casă!"

- Eveniment -

Superb concert de colinde și cântece de iarnă, în Parcul Soceram din Câmpina.

În Parcul Soceram a avut loc, miercuri seară, un concert de colinde organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel împreună cu antreprenorii care fac parte din proiectul civic "Cumpără de lângă casă". Gazdă a fost Rudolf Leica, inițiatorul proiectului menționat și director general al societății Neptun Câmpina.

A fost un concert superb, copiii care au urcat pe scenă au fost extraordinari. Au cântat cu bucurie, din suflet, asta în pofida temperaturilor scăzute. Da, a fost ger, dar acești copii frumoși și talentați au încălzit atmosfera cu muzica și dansurile lor. Vorbim despre: Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonator profesor Elisabeta Milea), Livia Pisăliță, Formația "Amicii" de la Școala Populară de Artă din Ploiești și Ansamblul Folcloric "Ca la Breaza". Între momentele artistice au fost premiați opt elevi câmpineni cu rezultate deosebite la învățătură și implicați în acțiuni de voluntariat. 
"Platforma Cumpără de lângă casă este, după cum bine știți, un proiect comunitar care își propune să revigoreze economia locală și să coaguleze comunitatea antreprenorilor locali. Cumpără de lângă casă va premia în această seară opt liceeni cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în afara ariei curriculare, tineri care merită sprijinul comunității. Vreau să mulțumesc cu această ocazie membrilor platformei Cumpără de lângă casă al căror număr a ajuns, zilele acestea, la 100. Vreau să le mulțumesc pentru că au înțeles că civismul și coeziunea socială sunt pilonii oricărei comunități", a spus Rudolf Leica în deschiderea evenimentului.


15 Dec 2022 12:35 3451 vizualizari


Comentarii


  • 17.12.2022 09:29 Anonim Pentru Elena: Tinand cont ca romanii au devenit mici sociopati lipsiti aproape total de grija pentru aproape, este foarte bine ca cineva s-a gandit sa premieze voluntariatul. Poate, poate, generatiile astea noi vor fi mai umane decat noi astia care alegem sa fim condusi de infractori la greu.
  • 16.12.2022 14:50 Elena Sunt profund dezamăgită de modul în care au fost acordate premiile ! Dacă discutam despre activitățile extrașcolare, nu înseamnă doar voluntariat. Vorbim despre rezultate, sau despre plimbări și pierderi de timp ? Respect ceea ce fac tinerii, apreciez ca fac voluntariat, dar chiar asa? Toate premiile, mai puțin al elevei din Forestier, care a avut rezultate la olimpiada, au fost acordate pt voluntariat. Trist! Sunt atâția elevi buni, la profil de vârf din licee, cu rezultate la concursuri Nationale, Internaționale....Păcat!
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10367 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1338 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1288 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV