Superb concert de colinde și cântece de iarnă, în Parcul Soceram din Câmpina. "Sărbătorile vin lângă casă!"

Eveniment (Categoria articolului)

În Parcul Soceram a avut loc, miercuri seară, un concert de colinde organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel împreună cu antreprenorii care fac parte din proiectul civic "Cumpără de lângă casă". Gazdă a fost Rudolf Leica, inițiatorul proiectului menționat și director general al societății Neptun Câmpina.

A fost un concert superb, copiii care au urcat pe scenă au fost extraordinari. Au cântat cu bucurie, din suflet, asta în pofida temperaturilor scăzute. Da, a fost ger, dar acești copii frumoși și talentați au încălzit atmosfera cu muzica și dansurile lor. Vorbim despre: Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonator profesor Elisabeta Milea), Livia Pisăliță, Formația "Amicii" de la Școala Populară de Artă din Ploiești și Ansamblul Folcloric "Ca la Breaza". Între momentele artistice au fost premiați opt elevi câmpineni cu rezultate deosebite la învățătură și implicați în acțiuni de voluntariat. 
"Platforma Cumpără de lângă casă este, după cum bine știți, un proiect comunitar care își propune să revigoreze economia locală și să coaguleze comunitatea antreprenorilor locali. Cumpără de lângă casă va premia în această seară opt liceeni cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în afara ariei curriculare, tineri care merită sprijinul comunității. Vreau să mulțumesc cu această ocazie membrilor platformei Cumpără de lângă casă al căror număr a ajuns, zilele acestea, la 100. Vreau să le mulțumesc pentru că au înțeles că civismul și coeziunea socială sunt pilonii oricărei comunități", a spus Rudolf Leica în deschiderea evenimentului.

3393 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 16.12.2022 14:50 Sunt profund dezamăgită de modul în care au fost acordate premiile ! Dacă discutam despre activitățile extrașcolare, nu înseamnă doar voluntariat. Vorbim despre rezultate, sau despre plimbări și pierderi de timp ? Respect ceea ce fac tinerii, apreciez ca fac voluntariat, dar chiar asa? Toate premiile, mai puțin al elevei din Forestier, care a avut rezultate la olimpiada, au fost acordate pt voluntariat. Trist! Sunt atâția elevi buni, la profil de vârf din licee, cu rezultate la concursuri Nationale, Internaționale....Păcat!
  • Anonim 17.12.2022 09:29 Pentru Elena: Tinand cont ca romanii au devenit mici sociopati lipsiti aproape total de grija pentru aproape, este foarte bine ca cineva s-a gandit sa premieze voluntariatul. Poate, poate, generatiile astea noi vor fi mai umane decat noi astia care alegem sa fim condusi de infractori la greu.

Eveniment

1511 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

294 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

832 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.