Superb concert de colinde și cântece de iarnă, în Parcul Soceram din Câmpina. "Sărbătorile vin lângă casă!"

Eveniment (Categoria articolului)

În Parcul Soceram a avut loc, miercuri seară, un concert de colinde organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel împreună cu antreprenorii care fac parte din proiectul civic "Cumpără de lângă casă". Gazdă a fost Rudolf Leica, inițiatorul proiectului menționat și director general al societății Neptun Câmpina.

A fost un concert superb, copiii care au urcat pe scenă au fost extraordinari. Au cântat cu bucurie, din suflet, asta în pofida temperaturilor scăzute. Da, a fost ger, dar acești copii frumoși și talentați au încălzit atmosfera cu muzica și dansurile lor. Vorbim despre: Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonator profesor Elisabeta Milea), Livia Pisăliță, Formația "Amicii" de la Școala Populară de Artă din Ploiești și Ansamblul Folcloric "Ca la Breaza". Între momentele artistice au fost premiați opt elevi câmpineni cu rezultate deosebite la învățătură și implicați în acțiuni de voluntariat. 
"Platforma Cumpără de lângă casă este, după cum bine știți, un proiect comunitar care își propune să revigoreze economia locală și să coaguleze comunitatea antreprenorilor locali. Cumpără de lângă casă va premia în această seară opt liceeni cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în afara ariei curriculare, tineri care merită sprijinul comunității. Vreau să mulțumesc cu această ocazie membrilor platformei Cumpără de lângă casă al căror număr a ajuns, zilele acestea, la 100. Vreau să le mulțumesc pentru că au înțeles că civismul și coeziunea socială sunt pilonii oricărei comunități", a spus Rudolf Leica în deschiderea evenimentului.

3018 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 16.12.2022 14:50 Sunt profund dezamăgită de modul în care au fost acordate premiile ! Dacă discutam despre activitățile extrașcolare, nu înseamnă doar voluntariat. Vorbim despre rezultate, sau despre plimbări și pierderi de timp ? Respect ceea ce fac tinerii, apreciez ca fac voluntariat, dar chiar asa? Toate premiile, mai puțin al elevei din Forestier, care a avut rezultate la olimpiada, au fost acordate pt voluntariat. Trist! Sunt atâția elevi buni, la profil de vârf din licee, cu rezultate la concursuri Nationale, Internaționale....Păcat!
  • Anonim 17.12.2022 09:29 Pentru Elena: Tinand cont ca romanii au devenit mici sociopati lipsiti aproape total de grija pentru aproape, este foarte bine ca cineva s-a gandit sa premieze voluntariatul. Poate, poate, generatiile astea noi vor fi mai umane decat noi astia care alegem sa fim condusi de infractori la greu.

Eveniment

3003 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4329 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!