CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Egipt, Țara Faraonilor, cu soare, mare și piramide, la tarife cu reduceri speciale, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

- Turism -

Egipt, Țara Faraonilor, cu soare, mare și piramide, la tarife cu reduceri speciale, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Începând cu luna martie, Agenția Teron Intertur Câmpina oferă pachete all-inclusive pentru sejururi la hoteluri de patru și cinci stele în Egipt, Țara Faraonilor, un loc încărcat de istorie, la tarife începând de la 334 euro/persoană/7 nopți, cu reduceri speciale din partea agenției. După un an dominat de pandemie, în condițiile în care condițiile de călătorie sunt tot mai dificile, Egipt își deschide larg porțile turiștilor. Și are multe argumente în favoarea sa - soare, mare, plaje superbe, temperaturi ideale (în martie și aprilie fiind în jur de 27 - 28 grade Celsius), piscine exterioare încălzite, zboruri directe de numai trei ore, dar și locuri încărcat de istorie și șansa unică de a vedea una dintre minunile lumii antice - Piramidele.

Agenția Teron Intertur Câmpina vă oferă o serie de destinații din Egipt extrem de apreciate - Hurghada, Sharm El Sheikh, iar de Paște și 1 Mai, apoi din iunie, și Marsa Alam, una dintre cele mai sudice stațiuni egiptene la Marea Roșie. De asemenea, beneficiați de o serie de reduceri speciale din partea agenției.
Toate hotelurile din ofertă sunt de top, de patru și cinci stele, cu condiții la cele mai înalte standarde, iar excursiile opționale pe care vi le puteți alegea de-a lungul sejurului acoperă toata gama - de la Cairo, cu piramidele sale, la Luxor cu Valea Regilor și o serie de temple formidabile, de la safari-uri în deșert (inclusiv cu apus de soare în deșert, cină și posibilitatea de a vedea stelele cu un telescop) la plimbări cu vaporașe pe Marea Roșie, de la scufundări pentru a admira recifurile de corali, dar și peștii, și până la plimbări cu submarinul sau cu vaporașe cu fundul de sticlă pentru a admira mai bine lumea submarină sau până la spectacole la delfinariu, inclusiv cu posibilitatea de a înota alături de delfini. De asemenea, fiecare hotel oferă propriile oferte pentru servicii SPA, masaje, diverse tratamente sau proceduri.
Tarifele pentru un sejur de șapte zile în Egipt pornesc de la 334 euro/persoană și includ:
- transportul cu avionul, inclusiv bagaj de mână, bagaj de cală și taxele de aeroport;
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- cazare 7 nopți în regim de masă all-inclusive;
- asistență turistică;
- asigurare storno și medicală (inclusiv cu clauză pentru COVID-19) la anumite date de plecare;
- tarif promoțional pentru efectuarea testului PCR, la numai 250 lei.
Tarifele nu includ:
- taxa pentru viză (gratuită până la 30 aprilie 2021, 25 dolari, după această dată);
- excursiile opționale;
- cheltuielile personale.
În momentul de față pentru intrarea în Egipt este nevoie de un pașaport valabil șase luni de la data de întoarcere și dovada unui test PCR negativ cu 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul Egiptului.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)


17 Mar 2021 21:20 6296 vizualizari



Comentarii






  • 18.03.2021 15:50 Anca Teodorescu Pentru Arnot Bila, vă rog să ne scrieți la e mail turism@teron.ro și găsim cea mai bună variantă pentr vacanța dvs. Mulțumesc.
  • 18.03.2021 09:57 Arnot Bila Pot apela la serviciile firmei dumneavoastra daca locuiesc in U K ? Pot pleca direct din U K la destinatia aleasa ? Multumesc
2539 vizualizari 28 Sep 2023 19:58 Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

citeste mai mult
3564 vizualizari 16 Jul 2023 21:16 Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

citeste mai mult
3197 vizualizari 17 Apr 2023 17:15 Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

citeste mai mult
3748 vizualizari 15 Dec 2022 07:18 Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV