CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Pițigoi, validat oficial drept candidat al PMP la Primăria Câmpina

- Politică -

Adrian Pițigoi, validat oficial drept candidat al PMP la Primăria Câmpina Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit ieri pentru a analiza și valida candidaturile depuse pentru primăriile municipiilor și orașelor din țară. La Prahova, vor candida din partea PMP - Cătălina Bozianu, la Primăria Ploiești și Adrian Ionuț Pițigoi, la Primăria Câmpina.

Ședința Consiliului Executiv Național al PMP a avut loc ieri la Palatul Parlamentului și a fost condusă de Traian Băsescu, președintele CEN. Au participat, pe lângă conducerea centrală a PMP, președinții și secretarii generali ai organizațiilor din teritoriu. Adrian Pițigoi este președintele PMP Câmpina, a fost desemnat de organizație să candideze la Primăria municipiului, iar acum a fost validat și de conducerea centrală. Pițigoi este la al doilea mandat de consilier local în CL Câmpina. Cătălina Bozianu este președintele PMP Prahova și fost viceprimar al municipiului Ploiești.


17 Jan 2016 18:10 9702 vizualizari


Comentarii


  • 18.01.2016 08:30 most popular Cât de mult transmite această poză .........
  • 17.01.2016 21:31 Tudor Pitigoi nu are mari sanse. A fost la PIN, apoi la PPDD iar acum la partidul lui Băsescu. A cam pierdut și când a candidat la Senat. La târât Jenica după ea. Este o pradă ușoară pentru PSD și PNL. Cine votează cu el își risipește votul. În consiliul local a dezamăgit. Nu face parte din categoria tinerilor promițători.
370 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5587 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4386 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2007 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV