ADR Sud-Muntenia și Primăria Câmpina, parteneri la realizarea documentației tehnice pentru pasajul subteran

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a convocat Consiliul Local Câmpina pentru o ședință de îndată cu un singur punct pe ordinea de zi - aprobarea unui parteneriat cu ADR Sud-Muntenia pentru realizarea documentației proiectelor privind pasajul subteran și amenajarea spațiului de deasupra acestuia.

La această ședință a Consiliului Local Câmpina au fost prezenți 15 consilieri, dintre care cinci fizic, în sala de ședințe a Primăriei Câmpina (Livia Lupu, Liviu Briciu, Liviu Davidescu, Cosmin Raț și Horațiu Zăgan), și zece prin mijloace electronice, inclusiv Cezar Grama, a cărui situație este departe de a fi pe deplin lămurită, dar a fost convocat la ședință, iar votul său a fost luat în calcul. Au absentat Andrei Duran, Marius Anghelescu, Valentin Crețu și Liviu Dumitrache.
Proiectul de hotărâre prevede încheierea unui parteneriat între municipiul Câmpina și ADR Sud-Muntenia în vederea realizării proiectului ”Sprijin la nivelul regiunii Sud-Muntenia pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbane, regenerare urbană, infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean”. Practic, este vorba de documentația tehnică pentru cele două proiecte - pasajul subteran din centrul municipiului (de la Salcie până la Spitalul Municipal) și amenajarea spațiului de deasupra pasajului - documentație care va fi realizată cu fonduri europene. Proiectul este finanțat în cadrul Programuiui Operațional de Asistență Tehnică, iar valoarea totală a acestuia este de 4.144.908,03 lei, cofinanțarea de la bugetul municipiului Câmpina fiind de 69.900 lei.
Cei 15 consilieri prezenți au votat în unanimitate în favoarea proiectului inițiat de primarul Alin Moldoveanu.

3832 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

551 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

657 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.