CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

- Actualitate -

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

Cititorul nostru ne-a transmis imagini similare de mai multă vreme, dar - după cum știți deja - pe perioada campaniei electorale am încercat să nu ne implicăm prin publicarea unor materiale care ar fi putut influența lupta între candidați.
Cititorul nostru reclamă existența unei adevărate triade între "mâncătorii" de mizerie (făcătorii de mizerie), Poliția Locală și operatorul de salubritate. ”Rezultatul cooperării dintre cele trei forțe, două fiind plătite din bani publici, arată așa cum se vede în poze”.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


16 Jun 2024 18:05 1544 vizualizari


Comentarii


  • 16.06.2024 20:33 A.G Tinerii de azi,esuații familiari de maine.Ce face omul face și maimuță.Ceea ce vede în familie și ce vede la anturaj este rezultatul societății.A se vedea cazu 2 mai,cazu Adela Pena,Iorgulescu Jr.De ce sunt plătite 2 politic,de ce nu sunt puși sa curețe dar și amendați...Titlul corect,, corigenți la educație civica'" în orașul cu intelectuali
  • 16.06.2024 19:03 GVD Asta a ti votat. Asta aveti.
  • 16.06.2024 18:25 Duta Niculae Nu trebuie să ne mirăm foarte mult,poliția locală din Câmpina se ocupă de circulație în locul celor care fac prin natura serviciului lor(poliția rutieră),acești mari”boieri”au și serviciu de pază la sediu(să nu-i fure cineva,pe banii contribuabililor),ce să ne mai mirăm de grămezile de gunoi care se aruncă la ieșirile din localitate,de siguranța cetățeanului trebuie să se ocupe altcineva,ei sunt “prea boieri”! De ce să ne mai mirăm că atribuțiunile lor sunt neglijate,iar ei nici nu coboară din mașini,decât când își fac piața!
80 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
742 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
214 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV