Mai multe tronsoane de drumuri naționale și autostradă au fost închise

Social (Categoria articolului)

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului puternic, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drumuri naționale și pe un tronson al autostrăzii A2. Vizibilitatea pe aceste tronsoane este sub 50 metri.

În cursul nopții au fost închise:
- DN 2, între Urziceni și Buzău (rută alternativă DN 1D Urziceni - Albești și DN 1B Albești - Buzău)
- DN 2B între localitățile Spătaru și Buzău
În această dimineață au fost închise:
- Autostrada A2, între București și Drajna (vizibilitatea este sub 25 metri), între Drajna și Fetești 
- DN 5B între Giurgiu și Ghimpați
- DN 22 între Râmnicu Sărat și limita județului Brăila cu județul Buzău
- DN 23B între Măicănești și Ciorăști (în județul Vrancea)
- DN 2N între Bogza și Dumbrăveni (în județul Vrancea)
- DN 47 între Chirnogi și Căscioarele (în județul Călărași)
Redeschiderea traficului rutier pe aceste sectoare de drum va fi anunțată de CNADNR prin intermediul unor comunicate de presă. CNADNR și Poliția Rutieră roagă participanții la trafic să respecte restricțiile de circulație și semnalizarea rutieră instituită temporar. 
Pe DN 1A, în Prahova, în zona localității Cheia, se circulă cu dificultate din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire.

3201 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

4302 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

La Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina a avut loc premierea concursului de creație literară pentru elevi

Ajuns la a V-a ediție, concursul de creație literară ”Pe tărâmul lecturii” rezervat elevilor câmpineni, s-a încheiat joi, 2 decembrie, cu festivitatea de premiere, care a avut loc pe terasa Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” din Câmpina.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2020 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.