Mai multe tronsoane de drumuri naționale și autostradă au fost închise

Social (Categoria articolului)

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului puternic, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drumuri naționale și pe un tronson al autostrăzii A2. Vizibilitatea pe aceste tronsoane este sub 50 metri.

În cursul nopții au fost închise:
- DN 2, între Urziceni și Buzău (rută alternativă DN 1D Urziceni - Albești și DN 1B Albești - Buzău)
- DN 2B între localitățile Spătaru și Buzău
În această dimineață au fost închise:
- Autostrada A2, între București și Drajna (vizibilitatea este sub 25 metri), între Drajna și Fetești 
- DN 5B între Giurgiu și Ghimpați
- DN 22 între Râmnicu Sărat și limita județului Brăila cu județul Buzău
- DN 23B între Măicănești și Ciorăști (în județul Vrancea)
- DN 2N între Bogza și Dumbrăveni (în județul Vrancea)
- DN 47 între Chirnogi și Căscioarele (în județul Călărași)
Redeschiderea traficului rutier pe aceste sectoare de drum va fi anunțată de CNADNR prin intermediul unor comunicate de presă. CNADNR și Poliția Rutieră roagă participanții la trafic să respecte restricțiile de circulație și semnalizarea rutieră instituită temporar. 
Pe DN 1A, în Prahova, în zona localității Cheia, se circulă cu dificultate din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire.

2958 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

174 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1055 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.

Alte stiri recente

256 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

971 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.