O motociclistă a fost lovită de un autoturism, la intrarea în Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Din cercetări a reieșit faptul că vina pentru producerea acestui accident aparține conducătorului auto, care a schimbat sensul de mers fără să se asigure. De asemenea, s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O tânără motociclistă a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism. Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, la intrarea în municipiul Câmpina dinspre Cornu, iar din primele cercetări a reieșit că fata circula regulamentar.

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță i-a acordat tinerei primul ajutor la locul accidentului, apoi victima a fost transportată la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, rănile suferite nu sunt grave. Există martori care spun că fata a avut noroc, având în vedere faptul că autoturismul care a lovit-o circula haotic și nu este exclus ca șoferul să fi fost băut. Poliția a efectuat cercetări în acest caz și vom reveni cu noi amănunte. Totuși, ca și cu alte ocazii, subliniem și acum necesitatea măsurilor de prevenție pe străzile din Câmpina, mai ales la sfârșit de săptămână și inclusiv seara târziu. Am vrea să vedem mai des echipaje de la Poliția Rutieră pe stradă, acționând pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, în special a consumului de alcool.

8377 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2726 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1734 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

88 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1290 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.