CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ion Alexe: ”Sunt copleșit de emoție”, la momentul ”botezării” noii săli de sport de la Școala de Poliție Câmpina cu numele său

- Eveniment -

Ion Alexe: ”Sunt copleșit de emoție”, la momentul ”botezării” noii săli de sport de la Școala de Poliție Câmpina cu numele său

”Sunt copleșit de emoție. Pentru mine este o mare onoare și este încununarea unei vieți dedicate sportului și acestei școli a Ministerului de Interne”, ne-a declarat în exclusivitate Ion Alexe, în timpul partidei demonstrative de volei care a avut loc în noua sală de sport a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, la puține momente după ce primise numele vicecampionului olimpic la box, categoria grea, de la Munchen din 1972.

A fost un moment cu adevărat emoționant, moment care s-a desfășurat chiar în deschiderea manifestărilor dedicate împlinirii a 56 ani de la înființarea acestei instituții de învățământ a Ministerului de Interne. Pentru Ion Alexe a fost o surpriză. Din noiembrie anul trecut, de la momentul inaugurării sălii, concomitent cu demersul public demarat de CâmpinaTV.ro, mai mulți oameni apropiați și care îl apreciază pe Ion Alexe au ”complotat” făcând demersurile – deloc simple – de a se realiza acest ”botez”. Iar printre apropiații fostului care campion se numără foști colegi, în frunte cu Gheorghe Enescu, dar și prieteni, dinamoviști de-ai săi, cu care Ion Alexe merge și acum la diverse competiții în care este implicat clubul său de suflet – Cosmin Raț, Nelu Chivescu, Dumitru Bolborici, cu toții având ”complicitatea” directorului Școlii de Poliție Câmpina, chestor Vasile Tache.
Pare greu de crezut să vezi un om la aproape 78 ani, pentru care (și datorită căruia) s-a intonat Imnul României de atâtea ori, care a boxat în fața ”greilor” lumii – de la George Foreman la Teofilo Stevenson, că îl mai poate emoționa ceva. Și, totuși, Ion Alexe a fost extrem de emoționat la dezvelirea plăcii pe care scrie numele său, nume pe care îl va purta de aici înainte sala de sport din școala pe care a slujit-o un sfert de veac.
”Ca să fiu sincer, mă așteptam, speram că cineva se va gândi să dea numele meu vechii săli, acolo unde am muncit 25 ani. Dar această sală nouă, super-sală, este ceva deosebit și sunt copleșit de emoție că aceasta va purta numele meu. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru!”, a spus Ion Alexe, imediat după dezvelirea plăcii pe care se află numele său.
De asemenea, Ion Alexe a fost invitat să oficieze premierea unei competiții de fotbal-tenis, care a avut loc în sală, cu ocazia Zilei Școlii, prilej de mândrie pentru cei premiați și de bucurie pentru marele campion.


03 Feb 2024 14:18 7005 vizualizari


Comentarii


  • 07.02.2024 13:25 Bargau Lucian Sunt un absolvent al acestei instituții de învățământ, în prezent rezervist! Dnl profesor Ion Alexe mi- a fost profesor! Am amintiri frumoase! Țin să-l felicit pentru tot ce făcut pentru această instituție și pentru generațiile de profesioniști care au absolvit cursurile acestei școli! Cu deosebit respect fostul dumneavoastră elev!
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10374 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1339 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1289 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV