CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

- Politică -

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

Mesajul Asociației Câmpina Curată a fost prezentant de Sarah Crăciun, purtătorul de cuvânt al Asociației, iar cuvintele alese au fost dintre cele mai dure:

”Asociația noastră a solicitat informații de la mai multe instituții, agenți economici, dar și de la alte ONG-uri, pe baza cărora a efectuat anumite investigații. Acestea au scos la iveală faptul că în anul 2020, până la data alegerilor locale, anumiți lideri de opinie au fost stimulați financiar și au primit și alte promisiuni de natură materială, pentru a începe un program de identificare și recrutare a unor cetățeni care aveau domiciliul în comune învecinate cu municipiul Câmpina. Aceștia au fost îndrumați să solicite acte de identitate cu domiciliul în Câmpina, sau să depună cerere pentru a obține viză de flotant. Le-au fost indicate în același timp, și gazdele, preponderent comasate în anumite cartiere din Câmpina. Toți acești cetățeni au fost instruiți temeinic să voteze la alegerile locale un anumit candidat”.
”Am identificat locuințe în care figurează cu domiciliul sau cu reședința 13, 14, 16, 17, 19 persoane, 31 de persoane și chiar 149 de persoane la aceeași adresă, deși suprafața  și compartimentarea acelor locuințe nu permit fizic conviețuirea simultană a unui număr atât de mare de persoane. Acestea sunt doar câteva exemple, existând zeci de astfel de situații. În fapt, nu toate persoanele locuiesc la aceste adrese. Mai multi agenți economici din Câmpina au sesizat că deși anumiți salariați și-au schimbat în acte domiciliul în Câmpina, continuă să facă naveta din localitățile de origine. Estimările noastre arată că, în perioada 2020-2024, aproximativ 3.000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în municipiul Câmpina”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Asociației Câmpina Curată.
De asemenea, reprezentanții presei au fost informați că au fost sesizate instituțiile statutului, unicul scop al demersurilor asociației fiind ”împiedicarea fraudării alegerilor din 9 iunie”.


15 May 2024 19:24 1498 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
560 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
622 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1443 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV