De 8 Martie, polițiștii câmpineni au oferit flori doamnelor și domnișoarelor

Actualitate (Categoria articolului)

A devenit deja o tradiție la nivelul Poliției municipiului Câmpina ca de 8 Martie să le fie oferite flori doamnelor și domnișoarelor fie că se află la volan, fie că sunt... pietoni.

La fel s-a întâmplat și în acest an, atunci când agenții Poliției Rutiere au dat ceva emoții unor șoferițe, care s-au văzut ”trase pe dreapta”, dar s-au luminat la față atunci când au văzut florile și au înțeles că de această dată nu li se cer actele sau nu li se anunță că au încălcat vreo reglementare rutiere, ci li se oferă flori.
Alături de urări, polițiștii câmpineni au adăugat un sfat pentru conducere preventivă și respectarea normelor rutiere.
”Cu ocazia zilei de 8 Martie, lucrătorii Poliției municipiului Câmpina au oferit flori participantelor la trafic, alături de urarea tradițională de la mulți ani”, ne-a precizat inspector principal de poliție Cătălin Grancea.

2289 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 10.03.2023 13:55 Nu uitati ziua de 19 Noiembrie, de ziua barbatului sa le dati si domnilor cate o bere sau un pahar de vin.

Actualitate

144 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1071 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

39 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

936 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.