Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” a ajuns la copiii din Telega

Actualitate (Categoria articolului)

Firma RURIS, cu reprezentanță și în municipiul Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 22, derulează la începutul acestui an școlar o campania care se intitulează ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”. În cadrul acestei campanii au fost donate unor copii din întreaga țară 3.000 de ghiozdane, echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev – caiete, penare, truse geometrice etc.

Campania firmei RURIS a ajuns miercuri, 11 septembrie, și la Telega, la Școala Gimnazială nr. 1 și la Școala ”Alexandru Popescu Telega”, din satul Telega Vale, acolo unde 55 de copii din clasele a V-a și a VIII-a au beneficiat de cadoul oferit de reprezentanții societății menționate. Un cadou binevenit pentru mulți dintre ei, o surpriză frumoasă de care copiii au fost încântați. 
La eveniment au fost prezenți reprezentantul zonal al firmei RURIS - Claudiu Ceaușu și reprezentantul pentru Câmpina al companiei - Viorel Nedelcu, ei fiind însoțiți la fiecare clasă de directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega, prof. Carmen Ciocănescu. ”Încercăm să venim în sprijinul vostru, al elevilor, cu ghiozdane și rechizite, prin care să vă încurajăm să nu părăsiți școala. Și vă rugăm să transmiteți acest mesaj și celorlalți colegi ai voștri, fraților și surorilor voastre, fiind foarte important pentru noi toți, pentru comunitățile locale, dar și pentru întregul sistem de educație, pentru viitorul acestei țări. Să creșteți frumoși, să vă bucurați și să megeți cât mai departe la școală! Cine are carte, are parte!”, le-a spus Claudiu Ceaușu, copiilor din Telega. (video) (P)

3775 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.