Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” a ajuns la copiii din Telega

Actualitate (Categoria articolului)

Firma RURIS, cu reprezentanță și în municipiul Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 22, derulează la începutul acestui an școlar o campania care se intitulează ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”. În cadrul acestei campanii au fost donate unor copii din întreaga țară 3.000 de ghiozdane, echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev – caiete, penare, truse geometrice etc.

Campania firmei RURIS a ajuns miercuri, 11 septembrie, și la Telega, la Școala Gimnazială nr. 1 și la Școala ”Alexandru Popescu Telega”, din satul Telega Vale, acolo unde 55 de copii din clasele a V-a și a VIII-a au beneficiat de cadoul oferit de reprezentanții societății menționate. Un cadou binevenit pentru mulți dintre ei, o surpriză frumoasă de care copiii au fost încântați. 
La eveniment au fost prezenți reprezentantul zonal al firmei RURIS - Claudiu Ceaușu și reprezentantul pentru Câmpina al companiei - Viorel Nedelcu, ei fiind însoțiți la fiecare clasă de directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega, prof. Carmen Ciocănescu. ”Încercăm să venim în sprijinul vostru, al elevilor, cu ghiozdane și rechizite, prin care să vă încurajăm să nu părăsiți școala. Și vă rugăm să transmiteți acest mesaj și celorlalți colegi ai voștri, fraților și surorilor voastre, fiind foarte important pentru noi toți, pentru comunitățile locale, dar și pentru întregul sistem de educație, pentru viitorul acestei țări. Să creșteți frumoși, să vă bucurați și să megeți cât mai departe la școală! Cine are carte, are parte!”, le-a spus Claudiu Ceaușu, copiilor din Telega. (video) (P)

4058 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1010 vizualizari
13 nov. 2019 12:10

Ni se aprind beculețele în Câmpina. De la 1 Decembrie 2019

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă. Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, unele cumpărate, altele închiriate. De montarea și demontarea acestor instalații se ocupă societatea Electro Adi Time SRL Buzău, valoarea contractului fiind de aproximativ 60.000 lei fără TVA.

2033 vizualizari
12 nov. 2019 19:27

Recepția lucrării de la Parcul Regele Mihai I din Câmpina s-a împotmolit la... fântâna pavimentală

1 comentarii

Începută în aprilie anul trecut și având un termen inițial de realizare de patru luni, lucrarea de reabilitare a Parcului de la Soldat, actualmente parte componentă a Parcului ”Regele Mihai I”, din centrul municipiului Câmpina, nu s-a încheiat nici în momentul de față. Deși, la prima vedere, lucrurile par a fi în regulă, recepția lucrărilor nu s-a semnat. S-a împotmolit la fântâna pavimentală, cea despre care noi am scris de mai multe ori că nu arată așa cum trebuie și că nu este normal ca apa să se scurgă pe sub bănci.

Alte stiri recente

381 vizualizari
13 nov. 2019 15:13

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Prologul etaperi a 14-a din Liga A, penultima a turului, pare și cel mai atractiv meci, la Boldești, întâlnind-se Petrolistul Boldești și CS Păulești. Iată programul și scurte avancronici, cu precizarea că joi seară vom adăuga și delegările arbitrilor și observatorilor:

1719 vizualizari
13 nov. 2019 08:16

O cisternă încărcată cu carburanți a acroșat un stâlp electric pe DN1, la Comarnic

UPDATE - Aproximativ 100 de consumatori sunt afectați de întreruperea alimentării cu energie electrică în urma distrugerii stâlpului de electricitate de către cisternă. 
UPDATE - Potrivit ISU Prahova, societatea căreia îi aparține cisterna a decis să trimită la locul accidentului un cap de tractor pentru tractarea vehiculului. În cazul în care acest lucru nu se va putea realiza, se va încerca transvazarea combustibilului într-o altă cisternă.


În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, o cisternă încărcată cu 23 tone motorină și 11 tone benzină a acroșat un stâlp electric pe DN1, pe raza orașului Comarnic. Cabina cisternei a fost avariată, dar șoferul nu a pățit nimic, din fericire. De asemenea, nu există scurgeri de carburant pe carosabil. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii militari acționează pentru asigurarea măsurilor specifice.