Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” a ajuns la copiii din Telega

Actualitate (Categoria articolului)

Firma RURIS, cu reprezentanță și în municipiul Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 22, derulează la începutul acestui an școlar o campania care se intitulează ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”. În cadrul acestei campanii au fost donate unor copii din întreaga țară 3.000 de ghiozdane, echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev – caiete, penare, truse geometrice etc.

Campania firmei RURIS a ajuns miercuri, 11 septembrie, și la Telega, la Școala Gimnazială nr. 1 și la Școala ”Alexandru Popescu Telega”, din satul Telega Vale, acolo unde 55 de copii din clasele a V-a și a VIII-a au beneficiat de cadoul oferit de reprezentanții societății menționate. Un cadou binevenit pentru mulți dintre ei, o surpriză frumoasă de care copiii au fost încântați. 
La eveniment au fost prezenți reprezentantul zonal al firmei RURIS - Claudiu Ceaușu și reprezentantul pentru Câmpina al companiei - Viorel Nedelcu, ei fiind însoțiți la fiecare clasă de directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega, prof. Carmen Ciocănescu. ”Încercăm să venim în sprijinul vostru, al elevilor, cu ghiozdane și rechizite, prin care să vă încurajăm să nu părăsiți școala. Și vă rugăm să transmiteți acest mesaj și celorlalți colegi ai voștri, fraților și surorilor voastre, fiind foarte important pentru noi toți, pentru comunitățile locale, dar și pentru întregul sistem de educație, pentru viitorul acestei țări. Să creșteți frumoși, să vă bucurați și să megeți cât mai departe la școală! Cine are carte, are parte!”, le-a spus Claudiu Ceaușu, copiilor din Telega. (video) (P)

4916 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3999 vizualizari
05 iul. 2020 18:06

Accident la ieșirea din Câmpina spre DN1. Două persoane, între care un copil de șase ani, au ajuns la spital

1 comentarii

Un accident de circulație a avut loc duminică după-amiază la ieșirea din Câmpina spre DN1, la km 94+700, pe raza comunei Cornu. Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, un bărbat de 63 de ani, care se deplasa dinspre Câmpina către DN 1, cu intenția de a vira la stânga, către Ploiești, posibil pe fondul neacordării priorității de trecere, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, care circula pe sensul Ploiești - Brașov.

4712 vizualizari
05 iul. 2020 17:35

Accident pe DN1, la Băicoi. Un autoturism a intrat într-un stâlp, alte două vehicule s-au ciocnit în spatele său

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Brașov către București, posibil pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice. Conducătorul auto a fost transportat la spital. În aceeași zonă, pe sensul de mers menționat, un conducător auto de 62 de ani, pe fondul neatenției, a lovit din spate un auto condus de o femeie, care circula în  fața sa, acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul care se deplasa cu viteză redusă. În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital. Cei trei conducători auto implicați în coliziunea față-spate au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest”.
Pe DN1, la km 72, pe raza localității Băicoi, a avut loc duminică după-amiază un accident de circulație în care au fost implicate nu mai puțin de trei autoturisme.

Alte stiri recente

1648 vizualizari
06 iul. 2020 22:17

Diana Constantin, eleva de 10 la Bacalaureat: ”Visez la o carieră în cercetare, în domeniul inteligenței artificiale”

După soluționarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se mândrește cu o nouă elevă cu media 10 - Diana Constantin, absolventă a clasei a XII-a B, profilul Matematică - Informatică, diriginte profesor Natalia Constantin. Este a patra elevă a acestei promoții din cel mai titrat liceu câmpinean, dar și din întreg orașul, care promovează examenul de Bacalaureat cu media 10.

1893 vizualizari
06 iul. 2020 10:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 6 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.