CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

- Politică -

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, invitații noștri au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

”Constat cu îngrijorare o polarizare excesivă a scenei politice și administrative din Câmpina, iar în astfel de situații, calea de mijloc este cea mai bună soluție. Noi, Partidul România în Acțiune, suntem un partid de centru, promovăm echilibrul, diplomația și profesionalismul, iar Daniel Ioniță este singurul care poate aduce la aceeași masă ambele extreme care se confruntă la Câmpina”, a fost o adevărată concluzie formulată de Mihai Apostolache.
Am discutat puțin despre alegerile europarlamentare, prilej cu care Daniel Ioniță ni s-a destăinuit că, fiind cetățean belgian, va vota în Belgia, unde votul este obligatoriu și ne-a explicat pe scurt diferențele în procedura și sistemul de vot.
De asemenea, am discutat cu cei doi invitați și despre alegerile locale la nivelul județului Prahova, mai ales că ocupă primele două locuri pe lista pentru Consiliul Județean Prahova.
Apoi, profitând de experiența didactică a lui Mihai Apostolache, am discutat despre diferențele dintre teorie și practică în administrația câmpineană, prilej pentru Daniel Ioniță să afirme: ”Din păcate, la noi este o foarte mare diferență între teorie și practică. Și am să vă dau un singur exemplu, cel al participării aleșilor locali la ședințele Consiliului Local. Codul Administrativ nu prevede că poți pleca la unul dintre proiecte sau la diverse, așa cum se întâmplă la Câmpina. Sigur, nu există sancțiuni, dar aici este vorba de respect. Respectul pe care orice ales local trebuie să-l aibă față de lege, față de alegătorii săi și față de ceilalți aleși locali”, a mai spus Daniel Ioniță.
În privința principalului obiectiv pe care îl va avea ca primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță a afirmat: ”Este ultimul mandat în care se pot atrage fonduri europene pentru investiții, așa că voi sacrifica orice altă investiție în acești patru ani și orice leu disponibil va fi folosit pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene”, a spus Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Material electoral la comanda Partidului România în Acțiune, CMF 21240035.


25 May 2024 15:19 1007 vizualizari


Comentarii


5099 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3946 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1827 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2088 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV