O casă s-a făcut scrum într-un incendiu puternic, la Scorțeni

Social (Categoria articolului)

O casă din comuna Scorțeni a fost mistuită de flăcări în urma unui incendiu care a izbucnit duminică seară, în jurul orei 20.50. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a mobilizat la fața locului echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, care au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru înlăturarea efectelor negative produse de foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cuprinzând acoperișul, mobilierul, aparatura electrică și electronică. Cauza izbucnirii incendiului a constituit-o un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Din fericire, toate persoanele au părăsit locuința la timp, fără a fi rănite.

(Foto - ISU Prahova)

3865 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

4006 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: