Muncitorii sezonieri români, atacați vehement de un politician britanic și de susținătorii acestuia

Actualitate (Categoria articolului)

Recunoscut ca un politician populist și cu un discurs profund antieuropean, Nigel Farage îi instigă pe britanici împotriva muncitorilor sezonieri din România. Recent, el a postat pe Facebook o fotografie cu haosul de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, în care apar mii de oameni care se înghesuie pentru avioanele care aveau să-i ducă spre Germania. Fotografia a fost însoţită de un comentariu scurt, dar concludent: „Această fotografie a fost făcută pe un aeroport din România – lucrătorii sezonieri pleacă în Europa de Vest. Asta trebuie să se oprească imediat!”. 

Postarea sa a primit peste 28.000 de aprecieri şi a strâns circa 17.000 de comentarii. A fost distribuită de 48.000 de ori, în special în rândul publicului său - euroscepticii care au dus la despărţirea Marii Britanii de Europa. „Aveţi dreptate, cineva trebuie să-i oprească pe aceşti nenorociţi. Cerşetori, hoţi şi curve, acum vin să ne mai şi infecteze”, este unul dintre comentariile aprobatoare, în timp ce un alt internaut a fost chiar mai radical: „Să le punem esticilor vize, dar aşa vize încât să nu le obţină niciodată şi să rămână în ţările lor nenorocite”. Printre comentarii, s-au aflat şi câteva dezaprobatoare, de genul: „Sunt oameni şi ei şi vin să-şi câştige o pâine muncind. De ce atâta ură?” 
Nigel Farage (56 de ani), membru al Parlamentului European în perioadele 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014 şi din 2014 de partea Marii Britanii. În prezent, conduce un partid al cărui nume spune totul: Brexit.
(Sursă: Adevărul)

 

 

3266 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Busuioc Alin Martin 25.04.2020 22:33 Doamnelor si domnilor din Marea Britanie va urez multa sanatate si succes iar ca cetatean al statului Roman va spun ca ne vom vedea in viitor .....................?

Actualitate

349 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

2705 vizualizari
08 iul. 2020 10:44

Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.

Alte stiri recente

709 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1091 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.