CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marius Vișan revine la conducerea Poliției Locale Câmpina. Loredana Pulez preia funcția de director al Direcției Economice

- Actualitate -

Marius Vișan revine la conducerea Poliției Locale Câmpina. Loredana Pulez preia funcția de director al Direcției Economice

Lucrurile păreau să se fi așezat cât se poate de bine atât la Poliția Locală, cât și Direcția Economică a Primăriei Câmpina. Dar iată că intervin noi schimbări. Marius Vișan revine în funcția de director executiv al Poliției Locale, iar conducerea Direcției Economice va fi preluată de Loredana Pulez, actualul șef al Serviciului buget, finanțe, contabilitate.

Vă reamintim faptul că Marius Vișan, economist de profesie, fost șef al Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice, a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director al Poliției Locale. La începutul lunii februarie a acestui an, prin dispoziție a primarului Alin Moldoveanu, la conducerea Poliției Locale a venit regretatul Romeo Văsii, iar Marius Vișan a trecut (pe perioadă determinată) în postul de director al Direcției Economice, care i se potrivea mult mai bine. După decesul lui Romeo Văsii, conducerea interimară a Poliției Locale a fost preluată de Bianca Ștefan, șef de serviciu în cadrul instituției. Acum, tot prin dispoziție a primarului, de marți, 14 decembrie 2021, Marius Vișan revine la Poliția Locală, iar Loredana Pulez devine directorul Direcției Economice. Nu știm cum vor reacționa oamenii din cele două instituții la aceste schimbări mai ales că lucrurile se așezaseră bine, în special la Direcția Economică, unde Vișan era omul potrivit la locul potrivit.


13 Dec 2021 13:31 5002 vizualizari



Comentarii






  • 15.12.2021 20:36 Miorita În 6 Luni îl duce înapoi la Direcția Economica?? E asa de bun ca eu zic ca ar trebui sa îl ducă data viitoare la sera... Au pus mulți ochii pe el. E de urmărit. Sa vedem miscarile
  • 13.12.2021 21:44 Florin L as invita pe dom director prin fosta schela, de la capela Hernea spre DN 1, pe Irep in jos spre Concordia, de la spital Voila pana la blanc, pe str Fabricii, Rezervoarelor, Libertății, cart Veteranilor, stație oxigen turnătorie, str orizontului, str Bogdan Vasile la cimitir si capăt Romaniței,nu credeți ca merg singuri locali pe străzi sa ajungă la spitalul groazei Smc.... doar cu alai cum le sta bine.... smecheri cu Logan... Doar fraierii iau amenzi in Campina
  • 13.12.2021 15:20 Rammstein Problema câinilor din oraș!!..dle director a mai murit un copilaș de 6 ani mușcat de câinii vagabonzi!!..în constanța!!..duceți-vă prin oraș și vedeți aceste bestii alegând pe toate străzile!!..mai grav e faptul că aici în câmpina numărul câinilor pe cap de familie este enorm!!...sunt familii cu cate 3,4 câini în curte...și-i mai lasă liberi pe străzi..caz concret campinita,muscel,... Consiliul local să dea o hotărâre ca fiecare familie să aibă un 1 singur câine pentru care să plătească impozit exact ca în west!!.. Câinii fără stăpân găsiți pe stradă luați și duși la centrele speciale!!.. Ferească Dumnezeu sa se intample o nenorocire în oraș ca veti răspunde penal!!..
398 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2537 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2644 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1489 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV