CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cupa României, faza județeană, turul al III-lea. Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina 4-0

- Sport -

Cupa României, faza județeană, turul al III-lea. Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina 4-0

În turul al III-lea al fazei județene a Cupei României, Sportul Câmpina a jucat în deplasare, la Mălăiești, acolo unde orice, numai fotbal nu a fost. Câmpinenii au reclamat o duritate excesivă din partea gazdelor, jucătorii săi fiind literalmente loviți cu bestialitate.

În condițiile în care a avut ambii portari indisponibili, antrenorul Marius Pălăncianu a început între buturi cu Mihai Popescu, un junior, care a demonstrat caracter și merită apreciat, cu atât mai mult cu cât el este jucător de câmp, apărând la Mălăiești doar pentru că nu s-a găsit o altă soluție. Două greșeli în defensiva câmpinenilor au dus la un scor de 2-0 la pauză pentru gazde, care părea să asigure un meci liniștit.
Nu a fost deloc așa, după ce jucătorii echipei lui ”Mara” Ciobotaru au început mult mai bine repriza secundă, au avut chiar două bare, dar de prin minutul 60, pe fondul neputinței fizice a gazdelor și a pericolului iminent al egalării, s-a declanșat măcelul. Integritatea fizică a jucătorilor formației oaspete a fost pusă de multe ori în pericol, pe gazon dominând teroarea. Au lovitul cu pumnii, cu picioarele... Este drept, arbitrul Mihai Safta, din Iordăcheanu, a luat măsurile care se impuneau, acordând cartonașele roșii cuvenite, dar teroarea era deja instalată. În final, un 4-0 pentru gazde, care nu ilustrează ceea ce s-a întâmplat pe teren,
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pe: M. Popescu - Horja, Coman, Biro, Rădulescu, G. Radu, Căfădaru, Vintilă, Corneanu, Țigănuș, Basma. Au mai intrat: R.Popa, Ioniță, Bunea, Cr. Oancea.
Acum, Sportul Câmpina va începe returul pe 24 martie, când are programat un joc acasă cu formația Viitorul Provița de Sus, dar până atunci, câmpinenii vor mai juca două partide amicale cu CS Cornu II și Viitorul Cosminele.


04 Mar 2024 07:27 1465 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
168 vizualizari 09 May 2024 20:28 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Runda a 29-a din Liga A Prahova, la fotbal, va avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
803 vizualizari 08 May 2024 19:11 Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

În penultima etapă a Campionatului Națioanl de Handbal Feminin pentru juniori III, Grupa Speranța 2, CS Câmpina a obținut o nouă victorie. Fetele lui Daniel Vasile au învins echipa Tonus București cu scorul de 35-31, după ce la pauză tabela de marcaj arăta un scor egal, 15-15.

citeste mai mult
1261 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Așteptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina și FC Bănești a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formații demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
918 vizualizari 07 May 2024 19:58 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Marți după-amiază au avut loc cele mai multe partide din cadrul etapei a 28-a din Liga A. Ultimul joc va avea loc miercuri după-amiază. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV