Ce ironie! La Câmpina, bordurile de pe Strada Uniunea Europeană arată ca-n... Afganistan. Sau ca-n Tisistan

Social (Categoria articolului)

După o iarnă care nu a fost deloc grea și după câteva zile de ploi, la Câmpina, pe Strada Uniunea Europeană, asistăm la o ironie a naturii la adresa lucrului de mântuială, făcut de mâna umană, beneficiară a unor bani publici - bordurile s-au măcinat, s-au pulverizat! Aproape că nu mai există nici măcar o singură bordură întreagă pe ambele laturi ale străzii care face legătura între Bulevardul Nicolae Bălcescu și Hotelul - Restaurant Seva, cu prelungire apoi spre bazinul didactic de înot.

Bordurile se dezintegrează văzând cu ochii, impresia generală - de nespecialiști - fiind că aceste borduri par mai degrabă făcute din nisip și doar pot conține urme de ciment. Și asta în ciuda faptului că strada este relativ nouă, carosabilul fiind unul de bună calitate. Dar poate că specialiștii din Primăria condusă de Horia Tiseanu au altă părere.
Rezolvarea acestei probleme nu pare a intra în vederile autorităților, strada neregăsindu-se pe lista recent discutată la dezbaterea privind bugetul local al municipiului Câmpina pentru acest an, nici la capitolul investiții, dar nici la reparații, acolo unde i-ar fi fost locul. O explicație ar putea fi că în zonă urmează să se construiască un nou bloc ANL, dar și o grădiniță cu fonduri europene, dar mai este mult până când aceasta vor deveni realitate. Până una-alta, aveți grijă cum mergeți pe Strada Uniunea Europeană din Câmpina! În "Tisistan" nu există borduri de calitate...

2898 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Imre 21.04.2019 13:55 Tisistan...buna asta.Ar mege si TisiStat.Se va trage de timp,Campina se va pregati de locale,curand.Si de pregatit banii de daune la cetateni.Atat Tisi,Hidro si cumetrii vor achita restante,bugetarii nu vor avea de salarii si Tisi ii va avea pe constiinta,ei nu au sa ii dea daune la Hagianu,vor baga clubul in faliment si vor face altul.Sa ne zica mr Stoican si cei bagati in clubul primariei cum habar n au si distrug totul.

Social

2418 vizualizari
20 mai. 2019 20:05

Doi câmpineni și-au vărsat "aburii alcoolului" pe ghivecele cu flori de la Poiana Câmpina

În noaptea de sâmbătă spre duminică (18-19 mai 2019), în jurul orei 1.30, doi bărbați din Câmpina, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au distrus mai multe ghivece cu flori din Poiana Câmpina. Este vorba despre ghivecele stradale, amplasate în zona trecerii pe sub podul de cale ferată și în centrul comunei. 

1809 vizualizari
19 mai. 2019 07:26

Profesorul Cristian Spulber, la 93 de ani. "Respectul oamenilor este cea mai mare bucurie pe care o poți avea"

2 comentarii

Luni, 20 mai 2019, unul dintre cei mai iubiți și respectați dascăli ai Câmpinei, profesorul Cristian Spulber, împlinește 93 de ani. Jovial, chiar dacă viața i-a pus destule piedici, mereu dispus să stea de vorbă despre aproape orice și cu oricine, cu pasul său vioi și mintea la fel de sclipitoare, venerabilul profesor poate fi văzut aproape zilnic pe străzile Câmpinei și ori de câte ori iese din casă întâlnește zeci, poate chiar sute de oameni, care îl salută cu deosebit respect. Aproape toți sunt foștii săi elevi... Și ce satisfacție mai mare poate avea un om, la 93 de ani, un profesor de mult pensionat, decât respectul celor cu care s-a intersectat de-a lungul vieții.

Alte stiri recente

64 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

815 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: