Ce ironie! La Câmpina, bordurile de pe Strada Uniunea Europeană arată ca-n... Afganistan. Sau ca-n Tisistan

Social (Categoria articolului)

După o iarnă care nu a fost deloc grea și după câteva zile de ploi, la Câmpina, pe Strada Uniunea Europeană, asistăm la o ironie a naturii la adresa lucrului de mântuială, făcut de mâna umană, beneficiară a unor bani publici - bordurile s-au măcinat, s-au pulverizat! Aproape că nu mai există nici măcar o singură bordură întreagă pe ambele laturi ale străzii care face legătura între Bulevardul Nicolae Bălcescu și Hotelul - Restaurant Seva, cu prelungire apoi spre bazinul didactic de înot.

Bordurile se dezintegrează văzând cu ochii, impresia generală - de nespecialiști - fiind că aceste borduri par mai degrabă făcute din nisip și doar pot conține urme de ciment. Și asta în ciuda faptului că strada este relativ nouă, carosabilul fiind unul de bună calitate. Dar poate că specialiștii din Primăria condusă de Horia Tiseanu au altă părere.
Rezolvarea acestei probleme nu pare a intra în vederile autorităților, strada neregăsindu-se pe lista recent discutată la dezbaterea privind bugetul local al municipiului Câmpina pentru acest an, nici la capitolul investiții, dar nici la reparații, acolo unde i-ar fi fost locul. O explicație ar putea fi că în zonă urmează să se construiască un nou bloc ANL, dar și o grădiniță cu fonduri europene, dar mai este mult până când aceasta vor deveni realitate. Până una-alta, aveți grijă cum mergeți pe Strada Uniunea Europeană din Câmpina! În "Tisistan" nu există borduri de calitate...

3390 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Imre 21.04.2019 13:55 Tisistan...buna asta.Ar mege si TisiStat.Se va trage de timp,Campina se va pregati de locale,curand.Si de pregatit banii de daune la cetateni.Atat Tisi,Hidro si cumetrii vor achita restante,bugetarii nu vor avea de salarii si Tisi ii va avea pe constiinta,ei nu au sa ii dea daune la Hagianu,vor baga clubul in faliment si vor face altul.Sa ne zica mr Stoican si cei bagati in clubul primariei cum habar n au si distrug totul.

Social

938 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2424 vizualizari
18 sept. 2020 16:50

SOCERAM SA Câmpina va reconstrui și mobila casa distrusă de un incendiu, casă aparținând unei familii din Bănești

Societatea SOCERAM SA, parte a Grupului de firme NEPTUN CÂMPINA, va reconstrui casa familiei din Bănești rămasă pe drumuri din cauza unui incendiu. SOCERAM SA, producător de materiale pentru construcții, va pune la dispoziția familiei materialele pentru refacerea imobilului și se va ocupa de construcția, dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare în noua casă.

Alte stiri recente

3 vizualizari
19 sept. 2020 17:55

Doi tineri care au ales să nu stea deoparte - Alex Ferariu și Alexandra Bran, candidații PMP la Primăria Breaza, respectiv Consiliul Local Breaza

Alexandra Bran și Alex Ferariu sunt doi tineri care au ales să nu stea deoparte, să se implice în viața comunității în care trăiesc, să caute, să găsească și să pună în aplicare cele mai bune soluții pentru a schimba în bine soarta orașului în care locuiesc - Breaza. Alex Ferariu este candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Breaza, iar Alexandra Bran, viceprimar în funcție, candidează din partea PMP la Consiliul Local Breaza.

541 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.