Ce ironie! La Câmpina, bordurile de pe Strada Uniunea Europeană arată ca-n... Afganistan. Sau ca-n Tisistan

Social (Categoria articolului)

După o iarnă care nu a fost deloc grea și după câteva zile de ploi, la Câmpina, pe Strada Uniunea Europeană, asistăm la o ironie a naturii la adresa lucrului de mântuială, făcut de mâna umană, beneficiară a unor bani publici - bordurile s-au măcinat, s-au pulverizat! Aproape că nu mai există nici măcar o singură bordură întreagă pe ambele laturi ale străzii care face legătura între Bulevardul Nicolae Bălcescu și Hotelul - Restaurant Seva, cu prelungire apoi spre bazinul didactic de înot.

Bordurile se dezintegrează văzând cu ochii, impresia generală - de nespecialiști - fiind că aceste borduri par mai degrabă făcute din nisip și doar pot conține urme de ciment. Și asta în ciuda faptului că strada este relativ nouă, carosabilul fiind unul de bună calitate. Dar poate că specialiștii din Primăria condusă de Horia Tiseanu au altă părere.
Rezolvarea acestei probleme nu pare a intra în vederile autorităților, strada neregăsindu-se pe lista recent discutată la dezbaterea privind bugetul local al municipiului Câmpina pentru acest an, nici la capitolul investiții, dar nici la reparații, acolo unde i-ar fi fost locul. O explicație ar putea fi că în zonă urmează să se construiască un nou bloc ANL, dar și o grădiniță cu fonduri europene, dar mai este mult până când aceasta vor deveni realitate. Până una-alta, aveți grijă cum mergeți pe Strada Uniunea Europeană din Câmpina! În "Tisistan" nu există borduri de calitate...

3262 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Imre 21.04.2019 13:55 Tisistan...buna asta.Ar mege si TisiStat.Se va trage de timp,Campina se va pregati de locale,curand.Si de pregatit banii de daune la cetateni.Atat Tisi,Hidro si cumetrii vor achita restante,bugetarii nu vor avea de salarii si Tisi ii va avea pe constiinta,ei nu au sa ii dea daune la Hagianu,vor baga clubul in faliment si vor face altul.Sa ne zica mr Stoican si cei bagati in clubul primariei cum habar n au si distrug totul.

Social

3287 vizualizari
25 ian. 2020 09:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

4903 vizualizari
24 ian. 2020 08:44

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

4065 vizualizari
26 ian. 2020 14:24

Un bărbat a murit strivit de tractor la Filipeștii de Pădure

UPDATE - Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahpva, bărbatul executa lucrări de toaletare/ defrișare pe un teren proprietate privată și, foarte probabil, pe fondul unei manevre de mers înainte, în pantă, utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins sub acesta. Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Un accident mai puțin obișnuit, dar cu final tragic, a avut loc duminică, în jurul prânzului, la Filipeștii de Pădure. Și a fost un final tragic pentru că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, domicliat în comuna Filipeștii de Pădure, și-a găsit sfârșitul fiind strivit de tractorul pe care îl conducea.

2685 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.