CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale din cartierele Muscel și Câmpinița

- Actualitate -

Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale din cartierele Muscel și Câmpinița

Primăria și Poliția Locală Câmpina reamintesc locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița că ridicarea deșeurilor vegetale se desfășoară după un program bine stabilit de către operatorul de salubritate împreună cu administrația locală. În Cartierul Muscel, deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de vineri din lună, iar în Cartierul Câmpinița, în a a doua și a patra zi de miercuri din lună.

În situația în care luna are cinci săptămâni, programul de ridicare a deșeurilor vegetale rămâne neschimbat (cel menționat mai sus). "Facem aceste precizări pentru că mulți locuitori din zonele menționate nu țin cont de numărul de săptămâni din luna respectivă și scot deșeurile pe trotuare în alte perioade decât cele stabilite. De asemenea, informăm cetățenii că deșeurile vegetale trebuie scoase în fața proprietății pe care o dețin în ziua anterioară ridicării acestora de către operatorul de salubritate, după ora 16.00. În caz contrar, se vor aplica prevederile HCL 11/2016 potrivit căreia abandonarea sau depozitarea deșeurilor în locuri publice sau alte locuri decât cele special amenajate se sancționează cu amendă de la 100 lei până la 200 lei, în cazul persoanelor fizice", se menționează în comunicatul de presă remis de Primăria Câmpina și Poliția Locală.


07 Sep 2018 12:33 4940 vizualizari


Comentarii


  • 14.03.2019 14:24 Sonia Georgescu Vă rog să vă hotărâți care sunt zilele de colectare a deșeurilor vegetale,str Griviței aici specifică ca vineri în fiecare săptămână,azi 14 martie masina a trecut joi,telefonic am vb la floricon si mi sa spus că joi este ziua de colectare.Deci joi sau vineri???
  • 07.09.2018 15:59 Deni Si in restul orasului care sunt zilele de ridicare a resturilor vegetale sau prostii din restul orasului nu contează ?????
  • 07.09.2018 14:50 Corina Bine ca s-a gandit cineva se ne instiinteze si pe noi ... Primaria sta cam prost cu comunicarea de obicei. Bine ca v-ati deșteptat!
  • 07.09.2018 12:58 Marian Și în restul orașului? Sau doar cele două cartiere beneficiază de acest serviciu?
136 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1062 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1167 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1316 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV