Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale din cartierele Muscel și Câmpinița

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria și Poliția Locală Câmpina reamintesc locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița că ridicarea deșeurilor vegetale se desfășoară după un program bine stabilit de către operatorul de salubritate împreună cu administrația locală. În Cartierul Muscel, deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de vineri din lună, iar în Cartierul Câmpinița, în a a doua și a patra zi de miercuri din lună.

În situația în care luna are cinci săptămâni, programul de ridicare a deșeurilor vegetale rămâne neschimbat (cel menționat mai sus). "Facem aceste precizări pentru că mulți locuitori din zonele menționate nu țin cont de numărul de săptămâni din luna respectivă și scot deșeurile pe trotuare în alte perioade decât cele stabilite. De asemenea, informăm cetățenii că deșeurile vegetale trebuie scoase în fața proprietății pe care o dețin în ziua anterioară ridicării acestora de către operatorul de salubritate, după ora 16.00. În caz contrar, se vor aplica prevederile HCL 11/2016 potrivit căreia abandonarea sau depozitarea deșeurilor în locuri publice sau alte locuri decât cele special amenajate se sancționează cu amendă de la 100 lei până la 200 lei, în cazul persoanelor fizice", se menționează în comunicatul de presă remis de Primăria Câmpina și Poliția Locală.

3691 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.09.2018 12:58 Și în restul orașului? Sau doar cele două cartiere beneficiază de acest serviciu?
  • Corina 07.09.2018 14:50 Bine ca s-a gandit cineva se ne instiinteze si pe noi ... Primaria sta cam prost cu comunicarea de obicei. Bine ca v-ati deșteptat!
  • Deni 07.09.2018 15:59 Si in restul orasului care sunt zilele de ridicare a resturilor vegetale sau prostii din restul orasului nu contează ?????
  • Sonia Georgescu 14.03.2019 14:24 Vă rog să vă hotărâți care sunt zilele de colectare a deșeurilor vegetale,str Griviței aici specifică ca vineri în fiecare săptămână,azi 14 martie masina a trecut joi,telefonic am vb la floricon si mi sa spus că joi este ziua de colectare.Deci joi sau vineri???

Actualitate

91 vizualizari
22 apr. 2019 07:53

238.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru bănci, indicatoare rutiere, stâlpișori și coșuri stradale

Poate părea un mărunțiș raportat la valoarea totală a bugetului local al municipiului Câmpina, dar, totuși, an de an, la Câmpina, se cheltuiesc sute de mii de lei pe indicatoare rutiere, băncuțe, stâlpișori și coșuri stradale de gunoi. Iar când vine vorba de distrugerea unuia dintre aceste bunuri, aflăm că valoarea este prea mică pentru a se face dosar penal celui vinovat, prejudiciul fiind nesemnificativ. În Câmpina se distrug anual zeci de coșuri de gunoi și bănci, este adevărat, dar iată câți bani se alocă pentru noile achiziții.

2860 vizualizari
20 apr. 2019 21:24

Mizerie de nedescris la terenul sintetic Petrol, administrat de Clubul Sportiv Câmpina

1 comentarii

Terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol și toate spațiile aferente - vestiare, tribune etc - sunt în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Cu toate acestea, văzând imaginile surprinse vineri după-amiază, putem crede că este un loc părăsit... 

Alte stiri recente

46 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

144 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".