Precizări ale Primăriei Câmpina cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale din cartierele Muscel și Câmpinița

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria și Poliția Locală Câmpina reamintesc locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița că ridicarea deșeurilor vegetale se desfășoară după un program bine stabilit de către operatorul de salubritate împreună cu administrația locală. În Cartierul Muscel, deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de vineri din lună, iar în Cartierul Câmpinița, în a a doua și a patra zi de miercuri din lună.

În situația în care luna are cinci săptămâni, programul de ridicare a deșeurilor vegetale rămâne neschimbat (cel menționat mai sus). "Facem aceste precizări pentru că mulți locuitori din zonele menționate nu țin cont de numărul de săptămâni din luna respectivă și scot deșeurile pe trotuare în alte perioade decât cele stabilite. De asemenea, informăm cetățenii că deșeurile vegetale trebuie scoase în fața proprietății pe care o dețin în ziua anterioară ridicării acestora de către operatorul de salubritate, după ora 16.00. În caz contrar, se vor aplica prevederile HCL 11/2016 potrivit căreia abandonarea sau depozitarea deșeurilor în locuri publice sau alte locuri decât cele special amenajate se sancționează cu amendă de la 100 lei până la 200 lei, în cazul persoanelor fizice", se menționează în comunicatul de presă remis de Primăria Câmpina și Poliția Locală.

3809 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.09.2018 12:58 Și în restul orașului? Sau doar cele două cartiere beneficiază de acest serviciu?
  • Corina 07.09.2018 14:50 Bine ca s-a gandit cineva se ne instiinteze si pe noi ... Primaria sta cam prost cu comunicarea de obicei. Bine ca v-ati deșteptat!
  • Deni 07.09.2018 15:59 Si in restul orasului care sunt zilele de ridicare a resturilor vegetale sau prostii din restul orasului nu contează ?????
  • Sonia Georgescu 14.03.2019 14:24 Vă rog să vă hotărâți care sunt zilele de colectare a deșeurilor vegetale,str Griviței aici specifică ca vineri în fiecare săptămână,azi 14 martie masina a trecut joi,telefonic am vb la floricon si mi sa spus că joi este ziua de colectare.Deci joi sau vineri???

Actualitate

6307 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

2730 vizualizari
13 aug. 2019 22:44

Lucrările de reparații programate la școlile din Câmpina și firmele care le execută

În perioada vacanței de vară, la unitățile de învățământ din municipiul Câmpina se execută diverse lucrări de reparații și igienizare, fondurile necesare fiind alocate de la bugetul local. La nivelul școlilor au avut loc mai multe selecții de oferte pentru stabilirea firmelor care realizează aceste lucrări, din comisiile de licitație făcând parte reprezentanți ai unității respective de învățământ și ai Primăriei. Vă prezentăm în continuare lucrările pentru care au fost finalizate până acum licitațiile, firmele câștigătoare și costurile lucrărilor.

Alte stiri recente

2319 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

1992 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.