Șoferul unei camionete a parcat fix pe trecerea de pietoni din spatele Pieței Centrale Câmpina. Poliția Locală l-a sancționat

Actualitate (Categoria articolului)

Pe măsura supraaglomerării traficului rutier și la nivelul municipiului Câmpina și în condițiile unei lipse acute de locuri de parcare, sunt conducători auto care își lasă vehiculele în cele mai ciudate moduri. Nu mai vorbim despre șoferii vehiculelor de marfă, care au ajuns să nu mai țină cont de nimeni și de nimic atunci când au de încărcat sau descărcat diferite produse pe la magazine. Vă vine să credeți sau nu, chiar în spatele Pieței Centrale, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Câmpina, vineri la ora prânzului, șoferul unei camionete și-a parcat mașina exact pe trecerea de pietoni. Și pentru că nu avea loc suficient, a urcat și pe o bună porțiune din trotuar. A avut ghinion. Poliția Locală Câmpina l-a depistat și l-a sancționat.

Mai ales la sfârșit de săptămână, zona din jurul Pieței Centrale este extrem de aglomerată, traficul rutier devenind un adevărat calvar. Ei bine, chiar în spatele Pieței, la intersecția străzilor I.L. Caragiale și 1 Mai, șoferul camionetei din imagine a parcat liniștit în lungul trecerii de pietoni, ocupând și o parte a trotuarului, pentru a descărca niște marfă. În momentul în care a fost reperat de un agent al Poliției Locale Câmpina, tot conducătorul auto s-a arătat nemulțumit - că nu are unde să parcheze și că... se grăbește. A fost sancționat contravențional pentru staționare în loc nepermis.

6521 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 28.10.2019 19:46 Comunitarii astia mai stiu si altceva decat sa de amenzi? Nu ai uin loc de parcare amenajat ca lumea in orasul asta, dar ei dau amenzi cu nemiluita pentru ca fiecare isi lasa masina cum poate.
  • Catalin 29.10.2019 10:33 Foarte bine le face, pentru ca sunt mulți șoferi care cred ca toată strada, tot trotuarul și trecerile de pietoni sunt ale lor. Iar dacă ai cutezat sa te iei de ei, te fac albie de porci, pentru ca atâta pot. Așadar, bravo Poliția Locală,
  • Mircea 29.10.2019 17:08 De ce nu apare nimic, nici de la Oglinda, nici de la politia locala despre comerciantii care ''au pus stapanire'' pe coltul de parcare de la iesirea din parcarea de la Careffour? Acel colt e taxat pe ora de sationare? Si chiar cei care pun ladite/cutii in parcarea cu plata? Ei platesc toate orele stationate in parcare!
  • mihai MIHAI 04.11.2019 17:27 BRAVO MIRCEA ! AI PUNCTAT BINE ,CUM E POSIBIL TIGANIA ACEEA DIN SPATELE PIETII ,PE DREAPTA FLORI ,SCAUNE SI PE STANGA TARABE DE OAMENI CARE '' MUNCESC TERENURILE '', CAND PUTEAU FII LOCURI DE PARCARE ,CHIAR SI CU PLATA ,GASESTI DOAR MASINILE LOR ,LAZI ,PALETI SI SCAUNE CA VEZI DOAMNE SA NU LE BLOCHEZI VEDEREA LA MARFA . POLITIA LOCALA NU VEDE ????????? CATE LOCURI DE PARCARE PLATESTE POMPELE FUNEBRE DE PE 1 MAI ,CA ESTE UN INTREG ALAI DE DRICURI SI AMBULANTE . POLITIA LOCALA NU VEDE ??????? AR TREBUI SA CARE SI EI MARFA DE DISTRIBUIT DE LA 200 M SA VADA CUM E SI PE URMA SA AMENDEZE , DAR DE ASA CRESTE LEAFA !!!!!

Actualitate

2340 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2367 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

127 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

269 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.