CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii au venit în mijlocul elevilor și preșcolarilor din Măgureni

- Actualitate -

Polițiștii au venit în mijlocul elevilor și preșcolarilor din Măgureni

În cursul zilei de marți, 28 martie, cu ocazia programului ”Școala altfel”, polițiștii Secției de poliție rurală Florești din cadrul I.P.J. Prahova au desfășurat activități preventive la Grădinița cu Program Prelungit, din satul Cocorăștii Caplii, comuna Măgureni, și la Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Măgureni.

Aceștia s-au aflat în mijlocul preșcolarilor și elevilor din ciclul primar și gimnazial, cărora le-au prezentat teme precum educația rutieră, riscurile și vulnerabilitățile existente în traficul rutier, dar și elemente din profesia de polițist. Elevii și preșcolarii prezenți la activități au conștientizat, alături de polițiști, posibilele riscuri la care sunt expuși, atât în școală, cât și în afara ei, pe stradă. De asemenea, aceștia au fost informați cu privire la respectarea regulilor de circulație și la deplasarea în siguranță de acasă către școală.
Cei mici au fost învăţati să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, să se deplaseze doar pe trotuar și să traverseze strada doar prin locuri semnalizate, fără a alerga.
Polițiștii le-au prezentat totodată laboratorul rutier, dar și autospeciala de poliție și la rândul lor, au primit zâmbete și promisiunea din partea elevilor că vor avea grijă de siguranța lor, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
O acțiune similară a avut loc tot marți și la Școala Gimnazială ”Ion Ionescu”, din Valea Călugărescă.


29 Mar 2023 11:42 1920 vizualizari



Comentarii






2464 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1351 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4856 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1121 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV