Elevii de 10 ai Școlii Gimnaziale 'Înv. Ion Mateescu' au fost premiați de Primăria Poiana Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Cinci elevi ai Școlii Gimnaziale 'Învățător Ion Mateescu' din Poiana Câmpina au încheiat anul școlar 2015-2016 cu media generală 10. Ei au fost premiați de primarul Alin Moldoveanu în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei. 

Daria Gabriela Mocanu (clasa a V-a), Bianca Roșu (clasa a V-a), Tudor Ion (clasa a VI-a), Eduard Marin (clasa a VII-a) și Alexandra Mocanu (clasa a VIII, proaspăt liceeancă la Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu' din Câmpina, la matematică-informatică) - sunt elevii cu 10 pe linie de la școala din Poiana. Alături de ei a fost premiată o altă elevă a școlii cu rezultate deosebite la sport. Este vorba despre Andreea Lungu, atletă la Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati' din Câmpina, campioană națională la aruncarea discului (juniori III) și medaliată la multe alte competiții sportive destinate juniorilor. 
'Școala de la Poiana Câmpina este o școală foarte bună, cu profesori deosebiți, iar rezultatele din fiecare an demonstrează acest lucru. Dacă suntem la țară și nu la oraș asta nu înseamnă că aici nu se face carte! Ba se face carte, iar copiii de la Poiana Câmpina au rezultate foarte bune oriunde se duc ulterior!', a afirmat primarul Alin Moldoveanu.

Vă reamintim, în cadrul aceluiași eveniment au fost premiate și cuplurile care, în 2016, au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar atletul veteran Iulică Alexe a primit titlul de 'Cetățean de onoare al comunei Poiana Câmpina' pentru întreaga sa activitate sportivă.

7348 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2108 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1849 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.