Elevii de 10 ai Școlii Gimnaziale 'Înv. Ion Mateescu' au fost premiați de Primăria Poiana Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Cinci elevi ai Școlii Gimnaziale 'Învățător Ion Mateescu' din Poiana Câmpina au încheiat anul școlar 2015-2016 cu media generală 10. Ei au fost premiați de primarul Alin Moldoveanu în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei. 

Daria Gabriela Mocanu (clasa a V-a), Bianca Roșu (clasa a V-a), Tudor Ion (clasa a VI-a), Eduard Marin (clasa a VII-a) și Alexandra Mocanu (clasa a VIII, proaspăt liceeancă la Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu' din Câmpina, la matematică-informatică) - sunt elevii cu 10 pe linie de la școala din Poiana. Alături de ei a fost premiată o altă elevă a școlii cu rezultate deosebite la sport. Este vorba despre Andreea Lungu, atletă la Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati' din Câmpina, campioană națională la aruncarea discului (juniori III) și medaliată la multe alte competiții sportive destinate juniorilor. 
'Școala de la Poiana Câmpina este o școală foarte bună, cu profesori deosebiți, iar rezultatele din fiecare an demonstrează acest lucru. Dacă suntem la țară și nu la oraș asta nu înseamnă că aici nu se face carte! Ba se face carte, iar copiii de la Poiana Câmpina au rezultate foarte bune oriunde se duc ulterior!', a afirmat primarul Alin Moldoveanu.

Vă reamintim, în cadrul aceluiași eveniment au fost premiate și cuplurile care, în 2016, au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar atletul veteran Iulică Alexe a primit titlul de 'Cetățean de onoare al comunei Poiana Câmpina' pentru întreaga sa activitate sportivă.

7514 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

107 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana”, din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

1424 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

Alte stiri recente

627 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

882 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.