Elevii de 10 ai Școlii Gimnaziale 'Înv. Ion Mateescu' au fost premiați de Primăria Poiana Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Cinci elevi ai Școlii Gimnaziale 'Învățător Ion Mateescu' din Poiana Câmpina au încheiat anul școlar 2015-2016 cu media generală 10. Ei au fost premiați de primarul Alin Moldoveanu în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei. 

Daria Gabriela Mocanu (clasa a V-a), Bianca Roșu (clasa a V-a), Tudor Ion (clasa a VI-a), Eduard Marin (clasa a VII-a) și Alexandra Mocanu (clasa a VIII, proaspăt liceeancă la Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu' din Câmpina, la matematică-informatică) - sunt elevii cu 10 pe linie de la școala din Poiana. Alături de ei a fost premiată o altă elevă a școlii cu rezultate deosebite la sport. Este vorba despre Andreea Lungu, atletă la Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati' din Câmpina, campioană națională la aruncarea discului (juniori III) și medaliată la multe alte competiții sportive destinate juniorilor. 
'Școala de la Poiana Câmpina este o școală foarte bună, cu profesori deosebiți, iar rezultatele din fiecare an demonstrează acest lucru. Dacă suntem la țară și nu la oraș asta nu înseamnă că aici nu se face carte! Ba se face carte, iar copiii de la Poiana Câmpina au rezultate foarte bune oriunde se duc ulterior!', a afirmat primarul Alin Moldoveanu.

Vă reamintim, în cadrul aceluiași eveniment au fost premiate și cuplurile care, în 2016, au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar atletul veteran Iulică Alexe a primit titlul de 'Cetățean de onoare al comunei Poiana Câmpina' pentru întreaga sa activitate sportivă.

7189 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4153 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2668 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

112 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1920 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.