Elevii de 10 ai Școlii Gimnaziale 'Înv. Ion Mateescu' au fost premiați de Primăria Poiana Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Cinci elevi ai Școlii Gimnaziale 'Învățător Ion Mateescu' din Poiana Câmpina au încheiat anul școlar 2015-2016 cu media generală 10. Ei au fost premiați de primarul Alin Moldoveanu în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei. 

Daria Gabriela Mocanu (clasa a V-a), Bianca Roșu (clasa a V-a), Tudor Ion (clasa a VI-a), Eduard Marin (clasa a VII-a) și Alexandra Mocanu (clasa a VIII, proaspăt liceeancă la Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu' din Câmpina, la matematică-informatică) - sunt elevii cu 10 pe linie de la școala din Poiana. Alături de ei a fost premiată o altă elevă a școlii cu rezultate deosebite la sport. Este vorba despre Andreea Lungu, atletă la Clubul Sportiv Școlar 'Constantin Istrati' din Câmpina, campioană națională la aruncarea discului (juniori III) și medaliată la multe alte competiții sportive destinate juniorilor. 
'Școala de la Poiana Câmpina este o școală foarte bună, cu profesori deosebiți, iar rezultatele din fiecare an demonstrează acest lucru. Dacă suntem la țară și nu la oraș asta nu înseamnă că aici nu se face carte! Ba se face carte, iar copiii de la Poiana Câmpina au rezultate foarte bune oriunde se duc ulterior!', a afirmat primarul Alin Moldoveanu.

Vă reamintim, în cadrul aceluiași eveniment au fost premiate și cuplurile care, în 2016, au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar atletul veteran Iulică Alexe a primit titlul de 'Cetățean de onoare al comunei Poiana Câmpina' pentru întreaga sa activitate sportivă.

7723 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1440 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2755 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

285 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

463 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.