CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Multe nereguli și mizerie la Căminul Energetic din Câmpina

- Social -

Multe nereguli și mizerie la Căminul Energetic din Câmpina

Căminul Energetic din Câmpina, situat pe Strada Lt. Col. Erou Oprescu Adrian, a creat în ultimii ani numeroase probleme administrației locale, inclusiv după ce s-a reușit preluarea a două dintre nivelurile sale - parterul și primul etaj, care se aflau în administrarea Ministerului Educației.

Înainte de momentul preluării, situația aici era jalnică, incredibilă pentru un bloc de locuințe dintr-un oraș european din mileniul III. Am scris la momentul respectiv pe larg despre acest subiect.
Acum, lucrurile s-au mai rezolvat din unele puncte de vedere, dar continuă să fie multe nereguli, iar mizeria - chiar dacă nu mai este ca înainte - continuă să rămână la un nivel alarmant, putându-se transforma oricând într-un focar al unei epidemii.
Adrian Marinescu, unul dintre locatarii de aici, ne-a semnalat mai multe nereguli cu care se confruntă oamenii care stau la Căminul Energetic și a apelat la noi, exasperat că atât administrația locală, cât și firma care se ocupă de administrarea imobilului îl pasează de colo-colo și nu oferă locuitorilor nicio soluție la problemele lor.
”Sunt foarte multe nereguli... Scările secundare, eu de peste o sută de ori le-am spălat și le-am măturat. Mai este o persoană, pusă de firma care administrează imobilul, care face din când în când curat, dar numai până la etajul 1. Nu poate nimeni să-mi spună de ce nu se poate ca acea persoană sau o alta să dea cu mătura și la celelalte etaje. Suntem dispuși să plătim suplimentar, oricum plătim, dar nu beneficiem de serviciile minime pe care le achităm. Sunt pânze de păianjen peste tot, este mizerie și riscăm să ne îmbolnăvim. În fața clădirii se află o fosă. Mai vine din când în când câte o vidanjă, dar de foarte multe ori dă pe dinafară, mizeria persistă zile la rând în jurul fosei și efectiv nu poți să stai din cauza mirosului. Am strâns noi, locatarii, bani pentru a tăia iarba și buruienile din jurul blocului, în spatele blocului acestea ajungând până aproape de nivelul ferestrelor de la parter. Noi plătim deja bani firmei care administrează, inclusiv pentru astfel de lucruri, dar nu beneficiem de nimic. Această firmă încasează niște sume de bani, pe care noi vrem să știm pentru ce le plătim că nu beneficiem de nimic. Vă dau un exemplu, plătim fond de rulment, dar conform legii, doar proprietarul plătește fond de rulment, nu chiriașul, așa cum suntem toți aici. Și mai sunt și alte multe nereguli, motiv pentru care am transmis o scrisoare la ANAF, cu toate documentele justificative și așteptăm ca cineva să ne explice și nouă de ce suntem în situația asta. De la Primărie ne trimit la firma de administrare, de la aceasta la Primărie și tot așa... Își bat joc de noi”, ne-a declarat Adrian Marinescu, unul dintre chiriașii din Căminul Energetic.


04 Jul 2023 07:40 2751 vizualizari


Comentarii


  • 04.07.2023 11:45 Nicu Berinde Pai firma rasposatului Flaider Adrian doar umplea pușculița.Eu întreb așa,cu ce a contribuit aceasta firma la bunăstarea blocurilor care le are în administrare? Unii fac bani grei pe spinarea oamenilor de rând.Doar prin contracte cu statul poți fi bogat in Romania și combinații.De ce au ales multi străinătatea:acolo muncești pe rupte 5 ani că sa îți faci o casa.Oamenii se întorc în România când salariile vor fi 2000 euro și peste,când patronul te respecta și nu jignește,când oamenii trăiesc cu pensii de mizerie după 30 de ani de muncă și mai bine și alții au pensii speciale.Tara încă are bogății,ăștia vor fura tot până va fi desert.Romanul e inventiv și expert in vrăjeală.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2544 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1050 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
329 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1049 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV