Tehnică inedită de plombare pe Strada Tineretului din Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Tineretului este una dintre străzile praf și pulbere din municipiul Câmpina. O stradă unde nu există probleme legate de lucrarea de canalizare, ca în alte situații, dar cu toate acestea s-a întârziat foarte mult cu asfaltarea ei. Este inclusă în lista investițiilor pentru acest an, totuși, până la această oră nu a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. Și suntem deja în luna iunie. Tineretului este cu adevărat un dezastru, o mare rușine pentru administrația câmpineană, care nu poate folosi în acest caz scuza cu HidroPrahova. Ei bine, ieri, pe Strada Tineretului a fost "plombată" o groapă...

Povestea este următoarea. Pe Strada Conductelor, niște muncitori se ocupau cu aducerea la cotă a căminelor de vizitare și gurilor de scurgere de pe carosabil. Muncitori de la firma Ortisar SRL, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie pentru efectuarea lucrării menționate pe raza municipiului. Un trecător le-a spus muncitorilor ca, în cazul în care le mai rămâne ceva asfalt, să-l pună în gropile de pe Tineretului, lucru pe care angajații Ortisar l-au făcut în cursul după-amiezii. Cum l-au făcut, se poate vedea foarte bine în imaginile foto și video. Au lucrat exact ca niște Dorei, asfalt aruncat fără amorsă, într-o groapă necurățată, apoi tasat cu piciorul și... mașina.
Contactat de noi, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, care se ocupă de lucrările de reparații de pe domeniul public, ne-a declarat că un lucru este cert: "Muncitorii firmei care se ocupă de ridicarea căminelor nu aveau ce să caute pe Strada Tineretului. Dar dacă tot s-au apucat să plombeze gropile, ar fi trebuit ca măcar să facă o treabă bună, nu în bătaie de joc!"

4028 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

611 vizualizari
18 iun. 2019 22:24

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

1739 vizualizari
18 iun. 2019 20:14

Lacăt pe poarta terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina. O eroare de proiectare împiedică finalizarea investiției

3 comentarii

Se întâmplă în Câmpina unele lucruri pe care nici nu știm cum să le mai catalogăm. Aproape că nu este lucrare realizată de administrația locală și plătită din bani publici la care să nu apară probleme. Astăzi vă prezentăm situația terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia. Amenajarea acestui teren este gata de anul trecut, mai trebuie aplicată doar suprafața acrilică. Numai că, iată, am trecut de jumătatea lui iunie 2019 și lucrarea nu se mai termină, astfel încât să se poată face recepția tehnică. Din câte se pare, la mijloc este o eroare de proiectare care nu a fost îndreptată la timp. Proiectul prevede ca suprafața acrilică să fie de... 4 mm, aplicată pe beton. 

Alte stiri recente

2287 vizualizari
17 iun. 2019 18:39

Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

3034 vizualizari
17 iun. 2019 16:57

Atleta câmpineancă Ioana Plăvan, în lotul echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

La Complexul Olimpic de la Izvorani a avut loc luni dimineață, în prezența președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene, care vor avea loc la Minsk (Belarus), în perioada 21 - 30 iunie. Printre cei 21 de atleți care fac parte din echipa de 123 de sportivi a României se numără și o câmpineancă - atleta Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, legitimată până de curând la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în prezent la Gloria Buzău pentru că în Câmpina nu s-a găsit nicăieri loc pentru o asemenea performeră.