Tehnică inedită de plombare pe Strada Tineretului din Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Tineretului este una dintre străzile praf și pulbere din municipiul Câmpina. O stradă unde nu există probleme legate de lucrarea de canalizare, ca în alte situații, dar cu toate acestea s-a întârziat foarte mult cu asfaltarea ei. Este inclusă în lista investițiilor pentru acest an, totuși, până la această oră nu a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. Și suntem deja în luna iunie. Tineretului este cu adevărat un dezastru, o mare rușine pentru administrația câmpineană, care nu poate folosi în acest caz scuza cu HidroPrahova. Ei bine, ieri, pe Strada Tineretului a fost "plombată" o groapă...

Povestea este următoarea. Pe Strada Conductelor, niște muncitori se ocupau cu aducerea la cotă a căminelor de vizitare și gurilor de scurgere de pe carosabil. Muncitori de la firma Ortisar SRL, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie pentru efectuarea lucrării menționate pe raza municipiului. Un trecător le-a spus muncitorilor ca, în cazul în care le mai rămâne ceva asfalt, să-l pună în gropile de pe Tineretului, lucru pe care angajații Ortisar l-au făcut în cursul după-amiezii. Cum l-au făcut, se poate vedea foarte bine în imaginile foto și video. Au lucrat exact ca niște Dorei, asfalt aruncat fără amorsă, într-o groapă necurățată, apoi tasat cu piciorul și... mașina.
Contactat de noi, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, care se ocupă de lucrările de reparații de pe domeniul public, ne-a declarat că un lucru este cert: "Muncitorii firmei care se ocupă de ridicarea căminelor nu aveau ce să caute pe Strada Tineretului. Dar dacă tot s-au apucat să plombeze gropile, ar fi trebuit ca măcar să facă o treabă bună, nu în bătaie de joc!"

4211 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2106 vizualizari
17 sept. 2019 18:48

Cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, organizată de Soceram, va include și cros, pe lângă baschet și fotbal

Pe 5 octombrie 2019, la Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Cupei Muscel, competiție sportivă destinată elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din municipiu. Cupa Muscel va începe de la ora 9.30 la baza sportivă din Parcul Soceram de pe platoul Muscel și va include competiții de baschet, fotbal și, în premieră, cros. Ediția din acest an este dedicată memoriei Jenicăi Tabacu, fostul director al Muzeului Memorial "Iulia Hasdeu" din Câmpina, plecată dintre noi în decembrie 2018.

2058 vizualizari
16 sept. 2019 19:48

Lume, lume, atențiune! Se asfaltează Strada Tineretului din Câmpina

1 comentarii

Primim, în sfârșit, și vești bune dinspre Primăria Câmpina. A fost finalizată licitația pentru asfaltarea Străzii Tineretului, una dintre străzile praf și pulbere din municipiu. De fapt, o străduță de 360 m, situată aproape de centrul localității, între străzile Tudor Vladimirescu și George Coșbuc, dar o străduță jalnică. După ani de așteptare, locuitorii de aici se vor putea bucura de... asfalt.

Alte stiri recente

1412 vizualizari
17 sept. 2019 22:11

Siguranța pacientului, prioritatea Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina a marcat astăzi, prin mai multe acțiuni, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. La cel mai important spital privat din județul Prahova, evenimentul a fost prezentat de asistenta șefă, Gabriela Grozea. Vă reamintim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a stabilit ca, începând din acest an, 17 septembrie să fie declarată Ziua Mondială a Siguranţei Pacientului, iar spitalele din România s-au alăturat acestui demers.

3150 vizualizari
17 sept. 2019 21:39

Un bătrân de 87 de ani, depistat de polițiștii din Câmpina conducând un vehicul radiat și... cu numere de înmatriculare false

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seară, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Agenții de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpina au oprit în trafic un autovehicul care părea suspect și la volanul căruia se afla o persoană în vârstă.