Tehnică inedită de plombare pe Strada Tineretului din Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Tineretului este una dintre străzile praf și pulbere din municipiul Câmpina. O stradă unde nu există probleme legate de lucrarea de canalizare, ca în alte situații, dar cu toate acestea s-a întârziat foarte mult cu asfaltarea ei. Este inclusă în lista investițiilor pentru acest an, totuși, până la această oră nu a fost organizată licitația pentru executarea lucrărilor. Și suntem deja în luna iunie. Tineretului este cu adevărat un dezastru, o mare rușine pentru administrația câmpineană, care nu poate folosi în acest caz scuza cu HidroPrahova. Ei bine, ieri, pe Strada Tineretului a fost "plombată" o groapă...

Povestea este următoarea. Pe Strada Conductelor, niște muncitori se ocupau cu aducerea la cotă a căminelor de vizitare și gurilor de scurgere de pe carosabil. Muncitori de la firma Ortisar SRL, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie pentru efectuarea lucrării menționate pe raza municipiului. Un trecător le-a spus muncitorilor ca, în cazul în care le mai rămâne ceva asfalt, să-l pună în gropile de pe Tineretului, lucru pe care angajații Ortisar l-au făcut în cursul după-amiezii. Cum l-au făcut, se poate vedea foarte bine în imaginile foto și video. Au lucrat exact ca niște Dorei, asfalt aruncat fără amorsă, într-o groapă necurățată, apoi tasat cu piciorul și... mașina.
Contactat de noi, viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, care se ocupă de lucrările de reparații de pe domeniul public, ne-a declarat că un lucru este cert: "Muncitorii firmei care se ocupă de ridicarea căminelor nu aveau ce să caute pe Strada Tineretului. Dar dacă tot s-au apucat să plombeze gropile, ar fi trebuit ca măcar să facă o treabă bună, nu în bătaie de joc!"

5077 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1097 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1142 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1261 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

948 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.