A trecut și al patrulea termen. Parcul de la Soldat nu e gata și nici nu va fi prea curând

Actualitate (Categoria articolului)

"Sperăm ca până la 20 noiembrie, cel târziu, parcul să fie gata", afirma viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, la conferința de presă de luna trecută. Speranțe deșarte. Astăzi este 20 noiembrie, iar parcul nu este gata și, după cum arată lucrurile, nici nu va fi gata prea curând. Probabil, se va încerca, totuși, o cosmetizare a zonei astfel încât să poată fi organizate aici ceremoniile de 1 Decembrie, pentru ca ulterior lucrările de modernizare a parcului să fie reluate, în funcție și de vreme.

Vă reamintim, modernizarea Parcului de la Soldat (denumirea veche, acum zona este parte a Parcului Regele Mihai I) a început la 24 aprilie 2018, termenul inițial de finalizare fiind de patru luni. Acest termen a fost prelungit de două ori, până la 13 septembrie și apoi până la 25 octombrie. Din 25 octombrie au început să fie aplicate penalități de întârziere. Lucrările sunt executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, iar valoarea investiției este de 1.682.780 lei fără TVA.
Este din ce în ce mai clar faptul că lucrările de modernizare a Parcului de la Soldat nu vor fi gata până la finalul anului. Suntem deja în a doua jumătate a lunii noiembrie, mai sunt destule de făcut la partea de infrastructură, iar ulterior vor trebui aduse și montate băncile, vor trebui aduși și instalați stâlpii pentru iluminatul public, vor trebui realizate și montate panourile votive de pe mica scenă din centrul parcului. A venit și iarna, vin și sărbătorile, deci prea mult nu se va mai putea face anul acesta.

4917 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Titi Mesteru‘ 21.11.2018 06:42 Ascultați aici la Meșteru: tot ce placheaza ei acum se va sfărâma pana la primăvara. Ziua este prea multă umezeala și nu trage materialul iar noaptea este deja prea frig. Așa ca .... veți vedea. Chix
  • Niculescu Mircea 21.11.2018 14:04 La acest moment parcul se prezinta aproape de finalizare,se poate schimba doar numele, adica DRAKULA PARC.Poate fi trecut pe harta turistica a orasului ,suntem noi rautacioasi si vrem ce nu se poate ,terminarea lucrarilor pe bani publici la timp asa ceva e imposibil.HUUOOOO.
  • Aurel 21.11.2018 16:02 O conducere mincinoasă pe banii noștri! Rușine celui care v-a pus acolo!

Actualitate

2929 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3069 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)

Alte stiri recente

863 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2170 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?