Rezultatele la nivelul județului. Trei câmpineni intră în Consiliul Județean Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

PSD și PNL au mers umăr la umăr în lupta electorală pentru Consiliul Județean Prahova. În cele din urmă a câștigat PSD la o diferență de trei procente. PSD va avea 16 consilieri județeni, PNL - 15 consilieri, ALDE - 4 consilieri și PMP - 2 consilieri.

Iată rezultatele de la alegerile locale din 5 iunie pentru Consiliul Județean Prahova: PSD - 38,63%, PNL - 35,63%, ALDE - 10,06%, PMP - 5,44%. Celelalte formațiuni politice nu au trecut de pragul electoral de 5% pentru a intra în Consiliul Județean. 
În urma acestor rezultate, componența Consiliului Județean ar fi următoarea:
PSD - Bogdan Toader, Carmen Dumitru, Andrei Nicolae, Laura Moagher, Rareş Enescu, Dan Şepşi, Fabioara Ionescu, Ludmila Sfârloagă, Darius Meşca, Ion Ionică, Gheorghe Neaga, David Viter, Alexandru Bănică,  Mihai Ilie, Ionel Pîrvu, Justinian Nică
PNL - Iulian Dumitrescu, Dan Ciolac, Mihail Soiu, Marian Nistor, Rodica Papuc, Lorin Gabriel Tudoran, Simona David, Cristian Popescu, Eugen Ionică, Dorin Tudora, Gabriel Hornoiu, Cristian Dumitru, Nicuşor Răducanu, Gheorghe Necula, Adrian Ionică
ALDE - Graţiela Gavrilescu, Horia Toma, Toma Pinţoiu, Vasile Pătraşcu
PMP - Ioan Adrian Pițigoi și Adrian Tomoșoiu

Astfel, printre viitorii consilieri județeni se numără și trei câmpineni - Marian Nistor și Rpdica Papuc de la PNL și Adrian Pițigoi de la PMP. Aceasta ar fi componența CJ în conformitate cu listele de candidați. După validarea mandatelor și constituirea Consiliului Județean ar mai putea interveni unele modificări în funcție de opțiunea celor direct implicați. 
Vă reamintim, la nivelul județului Prahova prezența la votul din 5 iunie a fost 51,38%.

8989 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • constantin (chris) ghigeanu 07.06.2016 05:29 dragi Campineni, Municipiul Campina are nevoie de schimbare...schimbare de mentalitate...schimbare de idei ...schimbare de prioritatzi..eu personal imi doresc un orash curat....frumos..cu oameni cinstitzi...muncitori...educatzi..oameni cu coloana vertebrala...care vor binele orashului shi semenilor lor... avem nevoie de idei noi in Campina ...de atragere de capital..de investitzii...de locuri de munca.... eu personal ma apropii de varsta de 48 de ani shi imi doresc ca in cursul vietzii mele sa vad un municipiu curat...infloritor...cu oameni prietenoshi...care se respecta shi se ajuta reciproc... cunosc multi Campineni egoishti...care vor sa se imbogateasca rapid...shi nu le pasa de ceilaltzi semeni ai lor...stiu oameni saraci...care nu au unde dormi...cersetori...shi multi oameni cu probleme... Parerea mea este sa ne pese putin de acea atitudine sociala in Campina...sa ne pese de semenii nostrii..sa-i indreptam pe calea bisericii...sa-i ajutam fie cu un sfat bun sau cu o bucata de bine... Dumnezeu sa ne ajute sa fie bine la Campina... Constantin (chris) Ghigeanu Guelph, Ontario
  • pition 07.06.2016 11:22 BRAVO!!!!!! CE TINERI SUNTETI IN POZE!!!!!!

Actualitate

983 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

1 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

1760 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

2 comentarii

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.