Rezultatele la nivelul județului. Trei câmpineni intră în Consiliul Județean Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

PSD și PNL au mers umăr la umăr în lupta electorală pentru Consiliul Județean Prahova. În cele din urmă a câștigat PSD la o diferență de trei procente. PSD va avea 16 consilieri județeni, PNL - 15 consilieri, ALDE - 4 consilieri și PMP - 2 consilieri.

Iată rezultatele de la alegerile locale din 5 iunie pentru Consiliul Județean Prahova: PSD - 38,63%, PNL - 35,63%, ALDE - 10,06%, PMP - 5,44%. Celelalte formațiuni politice nu au trecut de pragul electoral de 5% pentru a intra în Consiliul Județean. 
În urma acestor rezultate, componența Consiliului Județean ar fi următoarea:
PSD - Bogdan Toader, Carmen Dumitru, Andrei Nicolae, Laura Moagher, Rareş Enescu, Dan Şepşi, Fabioara Ionescu, Ludmila Sfârloagă, Darius Meşca, Ion Ionică, Gheorghe Neaga, David Viter, Alexandru Bănică,  Mihai Ilie, Ionel Pîrvu, Justinian Nică
PNL - Iulian Dumitrescu, Dan Ciolac, Mihail Soiu, Marian Nistor, Rodica Papuc, Lorin Gabriel Tudoran, Simona David, Cristian Popescu, Eugen Ionică, Dorin Tudora, Gabriel Hornoiu, Cristian Dumitru, Nicuşor Răducanu, Gheorghe Necula, Adrian Ionică
ALDE - Graţiela Gavrilescu, Horia Toma, Toma Pinţoiu, Vasile Pătraşcu
PMP - Ioan Adrian Pițigoi și Adrian Tomoșoiu

Astfel, printre viitorii consilieri județeni se numără și trei câmpineni - Marian Nistor și Rpdica Papuc de la PNL și Adrian Pițigoi de la PMP. Aceasta ar fi componența CJ în conformitate cu listele de candidați. După validarea mandatelor și constituirea Consiliului Județean ar mai putea interveni unele modificări în funcție de opțiunea celor direct implicați. 
Vă reamintim, la nivelul județului Prahova prezența la votul din 5 iunie a fost 51,38%.

8194 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • constantin (chris) ghigeanu 07.06.2016 05:29 dragi Campineni, Municipiul Campina are nevoie de schimbare...schimbare de mentalitate...schimbare de idei ...schimbare de prioritatzi..eu personal imi doresc un orash curat....frumos..cu oameni cinstitzi...muncitori...educatzi..oameni cu coloana vertebrala...care vor binele orashului shi semenilor lor... avem nevoie de idei noi in Campina ...de atragere de capital..de investitzii...de locuri de munca.... eu personal ma apropii de varsta de 48 de ani shi imi doresc ca in cursul vietzii mele sa vad un municipiu curat...infloritor...cu oameni prietenoshi...care se respecta shi se ajuta reciproc... cunosc multi Campineni egoishti...care vor sa se imbogateasca rapid...shi nu le pasa de ceilaltzi semeni ai lor...stiu oameni saraci...care nu au unde dormi...cersetori...shi multi oameni cu probleme... Parerea mea este sa ne pese putin de acea atitudine sociala in Campina...sa ne pese de semenii nostrii..sa-i indreptam pe calea bisericii...sa-i ajutam fie cu un sfat bun sau cu o bucata de bine... Dumnezeu sa ne ajute sa fie bine la Campina... Constantin (chris) Ghigeanu Guelph, Ontario
  • pition 07.06.2016 11:22 BRAVO!!!!!! CE TINERI SUNTETI IN POZE!!!!!!

Actualitate

5050 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2997 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

376 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

679 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.