Tânără fără permis de conducere, depistată pe DN1, la Bănești, la miezul nopții, cu... 108km/h!

Actualitate (Categoria articolului)

La miezul nopții de 8 spre 9 decembrie, în timp ce acționau pentru verificarea respectării regimului legal de viteză pe DN1, în localitatea Bănești, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 23 de ani, din județul Brașov, rulând cu viteza de 108 km/h în localitate, adică un plus de 38 km/h față de viteza legală pe acel segment de drum. 

După cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, polițiștii au procedat la verificarea în bazele de date a conducătoarei auto, constatându-se faptul că nu figurează cu permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

3264 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Meh 12.12.2021 00:53 Folositi detectoare de radar, in special pe drumuri nationale....

Actualitate

1046 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1818 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

671 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1737 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.