Andreea Lungu și Marius Vasile, de la CSS ”Istrati” Câmpina, campioni naționali la categoria under 20

Sport (Categoria articolului)

Seria evoluțiilor foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a continuat și la sfârșitul acestei săptămâni, la finalele Campionatului Național de Atletism - categoria Under 20. Astfel, după rezultatele de excepție de la Campionatele Internaționale ale României, de la finalul săptămânii trecute, acum atât Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), cât și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au câștigat probele de aruncarea discului și aruncarea greutății, devenind campioni naționali la această categorie.

Andreea Lungu a reușit o aruncare de 46,40m, superioară celei cu care a câștigat săptămâna trecută Trofeul ”Lia Manoliu”, pentru cea mai bună performanță feminină de la Campionatele Internaționale ale României. Trebuie subliniat că aruncarea sportivei câmpinene a fost la aproape șapte metri față de ocupanta locului secund.
O performanță la fel de bună a realizat și Marius Vasile în proba de aruncarea greutății, probă pe care a câștigat-o cu aproape un metru față de ocupantul locului secund. Mai mult, cu 17,23m, Marius Vasile și-a îmbunătățit recordul personal cu peste doi metri, precedentul fiind stabilit chiar la Internaționalele de la Cluj-Napoca, din urmă cu o săptămână, când aruncase 15,15m.
Ambele performanțe arată forma excelentă în care se află cei doi sportivi ai clubului câmpinean, de departe cei mai buni sportivi câmpineni ai momentului, care prin aceste rezultate și-au asigurat prezența la Campionatele Balcanice din Turcia, care sunt programate peste două săptămâni.

3125 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).