Andreea Lungu și Marius Vasile, de la CSS ”Istrati” Câmpina, campioni naționali la categoria under 20

Sport (Categoria articolului)

Seria evoluțiilor foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a continuat și la sfârșitul acestei săptămâni, la finalele Campionatului Național de Atletism - categoria Under 20. Astfel, după rezultatele de excepție de la Campionatele Internaționale ale României, de la finalul săptămânii trecute, acum atât Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), cât și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au câștigat probele de aruncarea discului și aruncarea greutății, devenind campioni naționali la această categorie.

Andreea Lungu a reușit o aruncare de 46,40m, superioară celei cu care a câștigat săptămâna trecută Trofeul ”Lia Manoliu”, pentru cea mai bună performanță feminină de la Campionatele Internaționale ale României. Trebuie subliniat că aruncarea sportivei câmpinene a fost la aproape șapte metri față de ocupanta locului secund.
O performanță la fel de bună a realizat și Marius Vasile în proba de aruncarea greutății, probă pe care a câștigat-o cu aproape un metru față de ocupantul locului secund. Mai mult, cu 17,23m, Marius Vasile și-a îmbunătățit recordul personal cu peste doi metri, precedentul fiind stabilit chiar la Internaționalele de la Cluj-Napoca, din urmă cu o săptămână, când aruncase 15,15m.
Ambele performanțe arată forma excelentă în care se află cei doi sportivi ai clubului câmpinean, de departe cei mai buni sportivi câmpineni ai momentului, care prin aceste rezultate și-au asigurat prezența la Campionatele Balcanice din Turcia, care sunt programate peste două săptămâni.

3513 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.

1271 vizualizari
30 mai 2023 18:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Programul și delegările

Miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.30, au loc partidele contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

149 vizualizari
31 mai 2023 19:48

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova anunță demararea procedurii de contractare pentru furnizori pentru anul 2023

Casa de Asigurări de Sănătate a județului Prahova anunță furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale că, în vederea încheierii contractelor pentru anul 2023, au obligația de a transmite în format electronic documentele necesare contractării până la data de 14 iunie 2023.