Andreea Lungu și Marius Vasile, de la CSS ”Istrati” Câmpina, campioni naționali la categoria under 20

Sport (Categoria articolului)

Seria evoluțiilor foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a continuat și la sfârșitul acestei săptămâni, la finalele Campionatului Național de Atletism - categoria Under 20. Astfel, după rezultatele de excepție de la Campionatele Internaționale ale României, de la finalul săptămânii trecute, acum atât Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), cât și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au câștigat probele de aruncarea discului și aruncarea greutății, devenind campioni naționali la această categorie.

Andreea Lungu a reușit o aruncare de 46,40m, superioară celei cu care a câștigat săptămâna trecută Trofeul ”Lia Manoliu”, pentru cea mai bună performanță feminină de la Campionatele Internaționale ale României. Trebuie subliniat că aruncarea sportivei câmpinene a fost la aproape șapte metri față de ocupanta locului secund.
O performanță la fel de bună a realizat și Marius Vasile în proba de aruncarea greutății, probă pe care a câștigat-o cu aproape un metru față de ocupantul locului secund. Mai mult, cu 17,23m, Marius Vasile și-a îmbunătățit recordul personal cu peste doi metri, precedentul fiind stabilit chiar la Internaționalele de la Cluj-Napoca, din urmă cu o săptămână, când aruncase 15,15m.
Ambele performanțe arată forma excelentă în care se află cei doi sportivi ai clubului câmpinean, de departe cei mai buni sportivi câmpineni ai momentului, care prin aceste rezultate și-au asigurat prezența la Campionatele Balcanice din Turcia, care sunt programate peste două săptămâni.

3565 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1567 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2922 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.