Andreea Lungu și Marius Vasile, de la CSS ”Istrati” Câmpina, campioni naționali la categoria under 20

Sport (Categoria articolului)

Seria evoluțiilor foarte bune ale atleților de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a continuat și la sfârșitul acestei săptămâni, la finalele Campionatului Național de Atletism - categoria Under 20. Astfel, după rezultatele de excepție de la Campionatele Internaționale ale României, de la finalul săptămânii trecute, acum atât Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), cât și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) au câștigat probele de aruncarea discului și aruncarea greutății, devenind campioni naționali la această categorie.

Andreea Lungu a reușit o aruncare de 46,40m, superioară celei cu care a câștigat săptămâna trecută Trofeul ”Lia Manoliu”, pentru cea mai bună performanță feminină de la Campionatele Internaționale ale României. Trebuie subliniat că aruncarea sportivei câmpinene a fost la aproape șapte metri față de ocupanta locului secund.
O performanță la fel de bună a realizat și Marius Vasile în proba de aruncarea greutății, probă pe care a câștigat-o cu aproape un metru față de ocupantul locului secund. Mai mult, cu 17,23m, Marius Vasile și-a îmbunătățit recordul personal cu peste doi metri, precedentul fiind stabilit chiar la Internaționalele de la Cluj-Napoca, din urmă cu o săptămână, când aruncase 15,15m.
Ambele performanțe arată forma excelentă în care se află cei doi sportivi ai clubului câmpinean, de departe cei mai buni sportivi câmpineni ai momentului, care prin aceste rezultate și-au asigurat prezența la Campionatele Balcanice din Turcia, care sunt programate peste două săptămâni.

3346 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

344 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

235 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.