Clasare pe podium pentru motocrosul câmpinean în etapa a doua a Campionatului Național

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș, a avut loc duminică, 30 iunie, etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulți sportivi de la Asociația Sportivă MC Lido, condusă de fostul mare campion, Cătălin Duță. Unii dintre ei au avut probleme tehnice sau medicale, alții pur și simplu ghinion, astfel că la final un singur sportiv câmpinean a urcat pe podium

Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul doi, atât în clasamentul general, cât și în ambele manșe, în proba MX1 veterani. La aceeași categorie, un alt sportiv al clubului câmpinean, Marcel Vișoiu, a ratat cu puțin podiumul, după locul 3 în prima manșă și locul 4 în manșa secundă, clasându-se la general pe locul 4.
De asemenea, Mihai Alexandru, la categoria amatori, s-a clasat pe un onorant loc 6, în aceeași probă Bogdan Diaconu, un alt sportiv legitimat la Lido, fiind nevoit să abandoneze după ce a căzut într-un viraj și a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte.
Clubul câmpinean se preocupă și de viitor, astfel că la categoria MX2 juniori, Alin Pandele (15 ani) a încheiat cursa pe locul 5. La aceeași categorie ar mai fi trebuit să participe un alt component al Lido, Sebastian Badea, dar i-a lipsit procura de la notariat, obligatorie la această categorie de vârstă. De asemenea, tatăl său, Adrian Badea a avut probleme tehnice și nu s-a mai putut alinia la startul acestei a doua etape a Campionatului Național de Motocros.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros va avea loc în week-end-ul 14-15 septembrie, pe traseul de la Târgu Mureș.

4993 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

132 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

1112 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

2 comentarii

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Alte stiri recente

273 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

135 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: