Clasare pe podium pentru motocrosul câmpinean în etapa a doua a Campionatului Național

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș, a avut loc duminică, 30 iunie, etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulți sportivi de la Asociația Sportivă MC Lido, condusă de fostul mare campion, Cătălin Duță. Unii dintre ei au avut probleme tehnice sau medicale, alții pur și simplu ghinion, astfel că la final un singur sportiv câmpinean a urcat pe podium

Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul doi, atât în clasamentul general, cât și în ambele manșe, în proba MX1 veterani. La aceeași categorie, un alt sportiv al clubului câmpinean, Marcel Vișoiu, a ratat cu puțin podiumul, după locul 3 în prima manșă și locul 4 în manșa secundă, clasându-se la general pe locul 4.
De asemenea, Mihai Alexandru, la categoria amatori, s-a clasat pe un onorant loc 6, în aceeași probă Bogdan Diaconu, un alt sportiv legitimat la Lido, fiind nevoit să abandoneze după ce a căzut într-un viraj și a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte.
Clubul câmpinean se preocupă și de viitor, astfel că la categoria MX2 juniori, Alin Pandele (15 ani) a încheiat cursa pe locul 5. La aceeași categorie ar mai fi trebuit să participe un alt component al Lido, Sebastian Badea, dar i-a lipsit procura de la notariat, obligatorie la această categorie de vârstă. De asemenea, tatăl său, Adrian Badea a avut probleme tehnice și nu s-a mai putut alinia la startul acestei a doua etape a Campionatului Național de Motocros.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros va avea loc în week-end-ul 14-15 septembrie, pe traseul de la Târgu Mureș.

3556 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3456 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3530 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.