Clasare pe podium pentru motocrosul câmpinean în etapa a doua a Campionatului Național

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș, a avut loc duminică, 30 iunie, etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulți sportivi de la Asociația Sportivă MC Lido, condusă de fostul mare campion, Cătălin Duță. Unii dintre ei au avut probleme tehnice sau medicale, alții pur și simplu ghinion, astfel că la final un singur sportiv câmpinean a urcat pe podium

Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul doi, atât în clasamentul general, cât și în ambele manșe, în proba MX1 veterani. La aceeași categorie, un alt sportiv al clubului câmpinean, Marcel Vișoiu, a ratat cu puțin podiumul, după locul 3 în prima manșă și locul 4 în manșa secundă, clasându-se la general pe locul 4.
De asemenea, Mihai Alexandru, la categoria amatori, s-a clasat pe un onorant loc 6, în aceeași probă Bogdan Diaconu, un alt sportiv legitimat la Lido, fiind nevoit să abandoneze după ce a căzut într-un viraj și a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte.
Clubul câmpinean se preocupă și de viitor, astfel că la categoria MX2 juniori, Alin Pandele (15 ani) a încheiat cursa pe locul 5. La aceeași categorie ar mai fi trebuit să participe un alt component al Lido, Sebastian Badea, dar i-a lipsit procura de la notariat, obligatorie la această categorie de vârstă. De asemenea, tatăl său, Adrian Badea a avut probleme tehnice și nu s-a mai putut alinia la startul acestei a doua etape a Campionatului Național de Motocros.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros va avea loc în week-end-ul 14-15 septembrie, pe traseul de la Târgu Mureș.

5068 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

293 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1024 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

94 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

613 vizualizari
18 mar. 2024 21:11

Liviu Briciu, despre greutatea realizării unor proiecte: ”Informațiile nu sunt centralizate, sunt prin diferite birouri sau prin minților unora, e o nebunie întreagă”

1 comentarii

Prezent la o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a vorbit despre faptul că ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”, Liviu Briciu, consilier local și președintele Partidului Oamenilor Liberi, a făcut o serie de referiri și la neîmplinirile acestui mandat. ”Merg lucrurile foarte, foarte greu”, a spus Liviu Briciu.