Clasare pe podium pentru motocrosul câmpinean în etapa a doua a Campionatului Național

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș, a avut loc duminică, 30 iunie, etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulți sportivi de la Asociația Sportivă MC Lido, condusă de fostul mare campion, Cătălin Duță. Unii dintre ei au avut probleme tehnice sau medicale, alții pur și simplu ghinion, astfel că la final un singur sportiv câmpinean a urcat pe podium

Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul doi, atât în clasamentul general, cât și în ambele manșe, în proba MX1 veterani. La aceeași categorie, un alt sportiv al clubului câmpinean, Marcel Vișoiu, a ratat cu puțin podiumul, după locul 3 în prima manșă și locul 4 în manșa secundă, clasându-se la general pe locul 4.
De asemenea, Mihai Alexandru, la categoria amatori, s-a clasat pe un onorant loc 6, în aceeași probă Bogdan Diaconu, un alt sportiv legitimat la Lido, fiind nevoit să abandoneze după ce a căzut într-un viraj și a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte.
Clubul câmpinean se preocupă și de viitor, astfel că la categoria MX2 juniori, Alin Pandele (15 ani) a încheiat cursa pe locul 5. La aceeași categorie ar mai fi trebuit să participe un alt component al Lido, Sebastian Badea, dar i-a lipsit procura de la notariat, obligatorie la această categorie de vârstă. De asemenea, tatăl său, Adrian Badea a avut probleme tehnice și nu s-a mai putut alinia la startul acestei a doua etape a Campionatului Național de Motocros.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros va avea loc în week-end-ul 14-15 septembrie, pe traseul de la Târgu Mureș.

5077 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

883 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

798 vizualizari
10 apr. 2024 17:50

Handbal feminin, juniori III. ACS Ștefan Birtalan București - CS Câmpina 41-42, după un meci de infarct

Fetele lui Daniel Vasile au jucat miercuri la prânz, în Sala ”Lucian Grigorescu”, din București, cu ACS Ștefan Birtalan.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.