Clasare pe podium pentru motocrosul câmpinean în etapa a doua a Campionatului Național

Sport (Categoria articolului)

La Moreni, pe traseul de pe dealul Sângeriș, a avut loc duminică, 30 iunie, etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la care Câmpina a fost reprezentată de mai mulți sportivi de la Asociația Sportivă MC Lido, condusă de fostul mare campion, Cătălin Duță. Unii dintre ei au avut probleme tehnice sau medicale, alții pur și simplu ghinion, astfel că la final un singur sportiv câmpinean a urcat pe podium

Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul doi, atât în clasamentul general, cât și în ambele manșe, în proba MX1 veterani. La aceeași categorie, un alt sportiv al clubului câmpinean, Marcel Vișoiu, a ratat cu puțin podiumul, după locul 3 în prima manșă și locul 4 în manșa secundă, clasându-se la general pe locul 4.
De asemenea, Mihai Alexandru, la categoria amatori, s-a clasat pe un onorant loc 6, în aceeași probă Bogdan Diaconu, un alt sportiv legitimat la Lido, fiind nevoit să abandoneze după ce a căzut într-un viraj și a suferit o fractură la încheietura mâinii drepte.
Clubul câmpinean se preocupă și de viitor, astfel că la categoria MX2 juniori, Alin Pandele (15 ani) a încheiat cursa pe locul 5. La aceeași categorie ar mai fi trebuit să participe un alt component al Lido, Sebastian Badea, dar i-a lipsit procura de la notariat, obligatorie la această categorie de vârstă. De asemenea, tatăl său, Adrian Badea a avut probleme tehnice și nu s-a mai putut alinia la startul acestei a doua etape a Campionatului Național de Motocros.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Motocros va avea loc în week-end-ul 14-15 septembrie, pe traseul de la Târgu Mureș.

4762 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).