Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

Câteva zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, pe ambele sensuri, inclusiv un autobuz plin cu călători care efectua transportul pe ruta Câmpina - Valea Doftanei. Unii conducători de autovehicule au preferat să se întoarcă și să folosească rute alternative, prin Șotrile sau prin Brebu, dar cei mai mulți au așteptat într-o ploaie torențială finalizarea intervenției și eliberarea druimului.
Nu este prima oară când în zona respectivă se produc astfel de incidente. Plopul a căzut undeva în zona Captare, iar traficul, așa cum spuneam, este complet blocat. La fața locului se află echipaje de Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Poliția Locală, dar și mai mulți cetățeni din zonă care ajută la tăierea copacului.

6217 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetatean 19.04.2019 14:29 Unde sunt cetatenii care odinioara spuneau ca pomii nu se toaleteaza...uite ce se intampla, cu parere de rau ca nu s-a produs in oras asta...era o doamna sustinuta de voi in demersul ei de a opri taierile...cand o sa pice pe masini, pe oameni pe case o sa svrieti..."administratia nu si-a facut datoria..", ziaristilor
  • Dana 20.04.2019 06:50 Doamne ferește! Bine ca nu a căzut peste vreo masina! Plopii de pe marginea drumului între Campina si Valea Doftanei sunt un pericol pentru cei care trec prin zona respectivă, ar trebui luate măsuri!

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.