Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

Câteva zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, pe ambele sensuri, inclusiv un autobuz plin cu călători care efectua transportul pe ruta Câmpina - Valea Doftanei. Unii conducători de autovehicule au preferat să se întoarcă și să folosească rute alternative, prin Șotrile sau prin Brebu, dar cei mai mulți au așteptat într-o ploaie torențială finalizarea intervenției și eliberarea druimului.
Nu este prima oară când în zona respectivă se produc astfel de incidente. Plopul a căzut undeva în zona Captare, iar traficul, așa cum spuneam, este complet blocat. La fața locului se află echipaje de Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Poliția Locală, dar și mai mulți cetățeni din zonă care ajută la tăierea copacului.

5454 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetatean 19.04.2019 14:29 Unde sunt cetatenii care odinioara spuneau ca pomii nu se toaleteaza...uite ce se intampla, cu parere de rau ca nu s-a produs in oras asta...era o doamna sustinuta de voi in demersul ei de a opri taierile...cand o sa pice pe masini, pe oameni pe case o sa svrieti..."administratia nu si-a facut datoria..", ziaristilor
  • Dana 20.04.2019 06:50 Doamne ferește! Bine ca nu a căzut peste vreo masina! Plopii de pe marginea drumului între Campina si Valea Doftanei sunt un pericol pentru cei care trec prin zona respectivă, ar trebui luate măsuri!

Actualitate

1326 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2457 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

11 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2014 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"