Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

Câteva zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, pe ambele sensuri, inclusiv un autobuz plin cu călători care efectua transportul pe ruta Câmpina - Valea Doftanei. Unii conducători de autovehicule au preferat să se întoarcă și să folosească rute alternative, prin Șotrile sau prin Brebu, dar cei mai mulți au așteptat într-o ploaie torențială finalizarea intervenției și eliberarea druimului.
Nu este prima oară când în zona respectivă se produc astfel de incidente. Plopul a căzut undeva în zona Captare, iar traficul, așa cum spuneam, este complet blocat. La fața locului se află echipaje de Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Poliția Locală, dar și mai mulți cetățeni din zonă care ajută la tăierea copacului.

4819 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetatean 19.04.2019 14:29 Unde sunt cetatenii care odinioara spuneau ca pomii nu se toaleteaza...uite ce se intampla, cu parere de rau ca nu s-a produs in oras asta...era o doamna sustinuta de voi in demersul ei de a opri taierile...cand o sa pice pe masini, pe oameni pe case o sa svrieti..."administratia nu si-a facut datoria..", ziaristilor
  • Dana 20.04.2019 06:50 Doamne ferește! Bine ca nu a căzut peste vreo masina! Plopii de pe marginea drumului între Campina si Valea Doftanei sunt un pericol pentru cei care trec prin zona respectivă, ar trebui luate măsuri!

Actualitate

805 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

1 comentarii

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1241 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1877 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1825 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.