CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

- Actualitate -

Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

Câteva zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, pe ambele sensuri, inclusiv un autobuz plin cu călători care efectua transportul pe ruta Câmpina - Valea Doftanei. Unii conducători de autovehicule au preferat să se întoarcă și să folosească rute alternative, prin Șotrile sau prin Brebu, dar cei mai mulți au așteptat într-o ploaie torențială finalizarea intervenției și eliberarea druimului.
Nu este prima oară când în zona respectivă se produc astfel de incidente. Plopul a căzut undeva în zona Captare, iar traficul, așa cum spuneam, este complet blocat. La fața locului se află echipaje de Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Poliția Locală, dar și mai mulți cetățeni din zonă care ajută la tăierea copacului.


19 Apr 2019 13:43 6438 vizualizari



Comentarii






  • 20.04.2019 06:50 Dana Doamne ferește! Bine ca nu a căzut peste vreo masina! Plopii de pe marginea drumului între Campina si Valea Doftanei sunt un pericol pentru cei care trec prin zona respectivă, ar trebui luate măsuri!
  • 19.04.2019 14:29 Un cetatean Unde sunt cetatenii care odinioara spuneau ca pomii nu se toaleteaza...uite ce se intampla, cu parere de rau ca nu s-a produs in oras asta...era o doamna sustinuta de voi in demersul ei de a opri taierile...cand o sa pice pe masini, pe oameni pe case o sa svrieti..."administratia nu si-a facut datoria..", ziaristilor
2565 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1408 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5169 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1128 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV