Trafic blocat la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ora 14.20 - Copacul căzut a fost tăiat și carosabilul eliberat. Circulația rutieră a fost reluată, după aproximativ 30-40 minute în care traficul a fost întrerupt, dar pompierii și polițiștii prezenți la fața locului discută oportunitatea tăierii unui al doilea copac care s-ar putea prăbuși. 

Vineri, în jurul prânzului, în urmă cu puține momente, la ieșirea din Câmpina spre Valea Doftanei, vântul puternic a rupt un plop, care a căzut peste drumul județean DJ 102I, pe care l-a blocat total.

Câteva zeci de autovehicule au fost blocate în trafic, pe ambele sensuri, inclusiv un autobuz plin cu călători care efectua transportul pe ruta Câmpina - Valea Doftanei. Unii conducători de autovehicule au preferat să se întoarcă și să folosească rute alternative, prin Șotrile sau prin Brebu, dar cei mai mulți au așteptat într-o ploaie torențială finalizarea intervenției și eliberarea druimului.
Nu este prima oară când în zona respectivă se produc astfel de incidente. Plopul a căzut undeva în zona Captare, iar traficul, așa cum spuneam, este complet blocat. La fața locului se află echipaje de Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Poliția Locală, dar și mai mulți cetățeni din zonă care ajută la tăierea copacului.

5606 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetatean 19.04.2019 14:29 Unde sunt cetatenii care odinioara spuneau ca pomii nu se toaleteaza...uite ce se intampla, cu parere de rau ca nu s-a produs in oras asta...era o doamna sustinuta de voi in demersul ei de a opri taierile...cand o sa pice pe masini, pe oameni pe case o sa svrieti..."administratia nu si-a facut datoria..", ziaristilor
  • Dana 20.04.2019 06:50 Doamne ferește! Bine ca nu a căzut peste vreo masina! Plopii de pe marginea drumului între Campina si Valea Doftanei sunt un pericol pentru cei care trec prin zona respectivă, ar trebui luate măsuri!

Actualitate

1732 vizualizari
23 oct. 2020 21:09

La Cahul (Republica Moldova) a fost realizat locul de joacă finanțat de la bugetul Câmpinei

Încă de anul trecut, municipiul Câmpina a alocat suma de 40.000 lei pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii la Cahul, în Republica Moldova, localitate înfrățită cu Câmpina. Acum, locul de joacă a fost finalizat.

1670 vizualizari
23 oct. 2020 20:47

Ședință de constituire a Consiliului Județean Prahova. Președintele CJ și consilierii județeni au depus jurământul de credință

La Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc vineri, 23 octombrie 2020, ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova, o ședință festivă în cadrul căreia președintele CJ - liberalul Iulian Dumitrescu și consilierii județeni aleși în urma scrutinului electoral din 27 septembrie au depus jurământul de credință. Printre noii consilieri județeni se numără și doi câmpineni - Rodica Papuc (PNL) și Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Luni, 26 octombrie, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru alegerea celor doi vicepreședinți.

Alte stiri recente

928 vizualizari
24 oct. 2020 11:01

Candidații din Prahova pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Săptămâna aceasta s-a încheiat depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Remarcăm, la fel ca și în alte rânduri atunci când este vorba de alegeri parlamentare, numărul extrem de mic de câmpineni prezenți pe listele pentru Parlamentul României, practic, unul singur aflându-se pe un loc eligibil - Ioan Adrian Pițigoi, care deschide lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.

1323 vizualizari
24 oct. 2020 07:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.