CONTACT

20 ianuarie 2016, următorul termen în procesul pentru demolarea monstrului de beton din centrul Câmpinei

- Actualitate -

20 ianuarie 2016, următorul termen în procesul pentru demolarea monstrului de beton din centrul Câmpinei Cu acest nou termen intrăm, practic, în al șaptelea an de procese pentru a scăpa de clădirea aceasta oribilă și periculoasă din centrul municipiului. Da, de aproape șapte ani se judecă Primăria Câmpina cu firma Erin SRL, proprietara "turnului înclinat" pentru ca terenul de sub construcție să revină municipalității, iar clădirea să dispară. Șansele sunt mici ca Primăria să câștige, dar poate la un moment dat va explica cineva cu subiect și predicat de ce s-a pierdut proces după proces în această cauză.

Toate instanțele de până acum au dat câștiga de cauză firmei Erin SRL, deși, aparent, vina pentru situația legată de clădire îi aparține. La jumătatea lunii noiembrie a acestui an, juriștii Primăriei au preluat dosarul de la avocatul Constantin Pănoiu și au făcut recurs la ultima sentință a Secției Civile de contencios administrativ și fiscal din cadrul Tribunalului Prahova. O sentință favorabilă tot societății Erin SRL. Prima înfățișare pentru recurs a avut loc săptămâna trecută, pe 17 decembrie. Avocații firmei Erin au depus o întâmpinare la motivele expuse de juriștii Primăriei Câmpina în recurs, iar instanța a stabilit un nou termen - 20 ianuarie 2016. Așadar, procesul continuă.


22 Dec 2015 18:45 4857 vizualizari


Comentarii






  • 24.12.2015 09:14 Radu Povestea asta nu se mai termina niciodată si cred ca reprezintă imaginea fidela a delăsării din Primăria Campina!
  • 23.12.2015 19:04 Aditza Inteleg ca problema pentru care s-a ajuns in acest impas este construirea mai multor etaje decat cele din autorizatie. De ce nu le da primaria amenda in fiecare zi, pentru nerespectarea autorizatiei de construire, pana ar veni firma respectiva sa ajunga la intelegere? Si asa cred ca ar trebui sa se intample cu toti cei care nu isi respecta autorizatiile de constructie! Ca mai sunt cazuri in Campina!
3196 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3345 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4384 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3721 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV