Stadionul IREP din Câmpina este de vânzare. Prețul cerut - 210.000 euro

Social (Categoria articolului)

Terenul de fotbal al societății Electrica, cunoscut sub denumirea "stadionul IREP", este situat în apropiere de DN1, lângă Căminul Energetic din Câmpina. Noi am scris de mai multe ori despre acest teren pe care, cu mulți ani în urmă, aveau loc aprige dispute fotbalistice. Din păcate, din 1990 încoace, terenul, cabinele și toate celelalte dotări au rămas în paragină. Păreau a fi ale numănui. Un loc năpădit de buruieni și gunoaie, care cu greu mai poate fi numit teren de fotbal.

Și totuși, acest teren are un proprietar. Se numește Electrica Serv și este filiala de întreținere și servicii energetice a societății Electrica SA. Electrica Serv încearcă de mai multă vreme să vândă terenul de sport, dar fără succes. Luna aceasta, încearcă din nou, postând anunțuri în diferite publicații de profil, dar și pe Olx. Terenul are 9.062 mp, este împrejmuit cu un gard de plasă, iar vestiarele (complet degradate) ocupă 110 mp. "Terenul este ideal pentru activități sportive în aer liber, zona fiind cunoscută pentru aerul puternic ionizat", se precizează în anunțul proprietarului. Prețul cerut - 210.000 euro, negociabil, adică peste un milion de lei, la care se adaugă TVA pentru persoanele fizice. Potențialii cumpărători ar trebui să știe că, în conformitate cu legislația în vigoare, nu au voie să schimbe destinația terenului, ci să-l mențină ca teren de sport. Este destul de greu de crezut că acest teren va fi vândut, având în vedere starea de degradare în care a ajuns, obligativitatea menținerii destinației, precum și prețul ridicat. Cât despre "aerul puternic ionizat", cine trece prin zonă simte mai degrabă "parfumul" canalizării deversate aici...

3329 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chelosu 07.08.2020 22:32 Si cinemaul se darama,ei abia asteapta,primaria,sa puna ghearele pe el.Nu se numeste conflict de interese ca face parcare pt spital?Locul se preteaza strand cu camping,casute din lemn.Si apoi vin si turistii....

Social

537 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1624 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

73 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.