ALDE Câmpina i-a retras sprijinul politic consilierului local Gabriel Dima

Politică (Categoria articolului)

Biroul Local de Conducere al ALDE Câmpina a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru Gabriel Valeriu Dima, consilier local al respectivei formațiuni politice. Urmează ca Biroul Județean să aprobe această decizie (oarecum surprinzătoare pentru cei din afara partidului), pentru ca, ulterior, hotărârea să fie transmisă Prefecturii, iar prefectul județului să emită ordinul de încetare a mandatului. "Pentru că am fluierat în biserica ALDE Câmpina, mi-a fost retras sprijinul politic", a afirmat Gabriel Dima în ședința de marți seară a Consiliului Local Câmpina.

Gabriel Dima le-a mulțumit colegilor din CL pentru sprijinul acordat în derularea unor proiecte în cei doi ani și jumătate de mandat și a spus că va colabora în continuare la derularea unor proiecte, dacă este solicitat, fără nicio pretenție financiară. (video)
"Am fost puțin luat prin surprindere de declarația colegului meu. Nu voiam să vorbesc deocamdată despre asta, dar mă văd nevoit acum să vă spun câteva cuvinte. A fost o decizie la nivelul Biroului Local de Conducere, urmează să se discute la nivelul Biroului Politic Teritorial, unde se va face o analiză a ceea ce s-a întâmplat, după care se va da un vot. După acel vot se vor face hârtiile corespunzătoare, care se vor trimite la Prefectură. Deci va mai dura ceva timp, de aceea nu doream să vorbesc acum despre această decizie", a afirmat, în plenul CL, Daniel Ioniță, consilier local și președinte al ALDE Câmpina. (video)
Din informațiile noastre, decizia luată de ALDE Câmpina ar avea la bază lipsa de implicare a lui Gabriel Dima în activitatea partidului și asta începând chiar din 2016, după ce a devenit consilier local. După încetarea efectivă a mandatului lui Gabriel Dima, în Consiliul Local Câmpina ar urma să intre Mihai Gabriel Cojocaru, inginer la Ocolul Silvic. 

3947 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Oana 27.02.2019 15:40 Pe liste nu urmau Burciu si dr Stanciu!
  • Mircea 28.02.2019 21:46 La Burciu e simplu-a devenit intre timp presedintele PSD Poiana Campina

Politică

3018 vizualizari
15 iun. 2019 19:45

Klaus Iohannis, viitorul președinte al Consiliului European? Dacă da, cum va fi lupta pentru președinția României?

Președintele României, Klaus Iohannis, se află printre favoriți în cursa pentru președinția Consiliului European, lucru menționat într-un articol apărut în prestigioasa publicație britanică Financial Times. Peste o săptămână, la Bruxelles, va avea loc summit-ul Consiliului European, acolo unde liderii UE vor discuta din nou despre președinția celor mai importante instituții – Comisia Europeană, Consiliul European, Parlamentul European și Banca Centrală Europeană.

3018 vizualizari
27 mai 2019 21:30

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, mulțumește alegătorilor pentru încredere și vot

A fost o noapte lungă la majoritatea sediilor de partid din Câmpina. Una dintre formațiunile politice care s-a declarat mulțumită de rezultatul votului a fost Partidul Mișcarea Populară, care prin vocea viceprimarului Adrian Pițigoi, președinte al Organizației Câmpina și secretar executiv la nivel național, le transmite un mesaj alegătorilor.

Alte stiri recente

2029 vizualizari
17 iul. 2019 17:36

Accident la Câmpina. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni pe Strada B.P. Hasdeu

Miercuri după-amiază, pe Strada B.P. Hasdeu din municipiul Câmpina a avut loc un accident de circulație, în urma căruia o femeie, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal.

1373 vizualizari
17 iul. 2019 12:47

”Câmpina, oraș fericit”, un proiect al Fundației Zamolxes, dedicat implicării civice a locuitorilor

Implicarea civică a locuitorilor municipiului Câmpina în rezolvarea problemelor comunității este o temă importantă, dar greu de pus în practică. În teorie, totul funcționează, dar lucrurile se complică în momentul în care se încearcă punerea în aplicare a teoriei. Cel mai nou proiect al cărui scop este atragerea oamenilor spre problemele comunității și găsirea de soluții pentru rezolvarea lor aparține Fundației ”Zamolxes” și a demarat luni, 15 iulie, printr-o primă întâlnire, moderată de Florin Predescu, președintele fundației.