ALDE Câmpina i-a retras sprijinul politic consilierului local Gabriel Dima

Politică (Categoria articolului)

Biroul Local de Conducere al ALDE Câmpina a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru Gabriel Valeriu Dima, consilier local al respectivei formațiuni politice. Urmează ca Biroul Județean să aprobe această decizie (oarecum surprinzătoare pentru cei din afara partidului), pentru ca, ulterior, hotărârea să fie transmisă Prefecturii, iar prefectul județului să emită ordinul de încetare a mandatului. "Pentru că am fluierat în biserica ALDE Câmpina, mi-a fost retras sprijinul politic", a afirmat Gabriel Dima în ședința de marți seară a Consiliului Local Câmpina.

Gabriel Dima le-a mulțumit colegilor din CL pentru sprijinul acordat în derularea unor proiecte în cei doi ani și jumătate de mandat și a spus că va colabora în continuare la derularea unor proiecte, dacă este solicitat, fără nicio pretenție financiară. (video)
"Am fost puțin luat prin surprindere de declarația colegului meu. Nu voiam să vorbesc deocamdată despre asta, dar mă văd nevoit acum să vă spun câteva cuvinte. A fost o decizie la nivelul Biroului Local de Conducere, urmează să se discute la nivelul Biroului Politic Teritorial, unde se va face o analiză a ceea ce s-a întâmplat, după care se va da un vot. După acel vot se vor face hârtiile corespunzătoare, care se vor trimite la Prefectură. Deci va mai dura ceva timp, de aceea nu doream să vorbesc acum despre această decizie", a afirmat, în plenul CL, Daniel Ioniță, consilier local și președinte al ALDE Câmpina. (video)
Din informațiile noastre, decizia luată de ALDE Câmpina ar avea la bază lipsa de implicare a lui Gabriel Dima în activitatea partidului și asta începând chiar din 2016, după ce a devenit consilier local. După încetarea efectivă a mandatului lui Gabriel Dima, în Consiliul Local Câmpina ar urma să intre Mihai Gabriel Cojocaru, inginer la Ocolul Silvic. 

3814 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Oana 27.02.2019 15:40 Pe liste nu urmau Burciu si dr Stanciu!
  • Mircea 28.02.2019 21:46 La Burciu e simplu-a devenit intre timp presedintele PSD Poiana Campina

Politică

769 vizualizari
16 mai. 2019 07:01

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară: "PMP poate fi o voce puternică pentru o Europă mai unită"

Lista Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este deschisă de fostul președinte al României, Traian Băsescu, urmat de președintele acestei formațiuni politice, Eugen Tomac. În vârstă de 35 de ani, Eugen Tomac este la al doilea mandat de parlamentar, a îndeplinit mai multe funcții importante în administrația centrală și are mai multe proiecte pentru Parlamentul European, pe care ni le-a prezentat în următorul dialog.

2243 vizualizari
13 mai. 2019 12:15

Proiectele Partidului Mișcarea Populară pentru Parlamentul European

Alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European se apropie cu pași repezi, iar principale partide politice și-au deja stabilite propunerile cu care vor merge în forul legislativ european. Pentru a vedea care sunt proiectele Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru Parlamentul European am stat de vorbă cu Adrian Pițigoi, secretar executiv la nivel național al PMP, președinte al organizației locale și viceprimar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

1366 vizualizari
19 mai. 2019 07:26

Profesorul Cristian Spulber, la 93 de ani. "Respectul oamenilor este cea mai mare bucurie pe care o poți avea"

Luni, 20 mai 2019, unul dintre cei mai iubiți și respectați dascăli ai Câmpinei, profesorul Cristian Spulber, împlinește 93 de ani. Jovial, chiar dacă viața i-a pus destule piedici, mereu dispus să stea de vorbă despre aproape orice și cu oricine, cu pasul său vioi și mintea la fel de sclipitoare, venerabilul profesor poate fi văzut aproape zilnic pe străzile Câmpinei și ori de câte ori iese din casă întâlnește zeci, poate chiar sute de oameni, care îl salută cu deosebit respect. Aproape toți sunt foștii săi elevi... Și ce satisfacție mai mare poate avea un om, la 93 de ani, un profesor de mult pensionat, decât respectul celor cu care s-a intersectat de-a lungul vieții.

1770 vizualizari
18 mai. 2019 07:13

În Câmpina există un grup de Tai Chi Chuan, care adună tot mai mulți adepți

Tai Chi Chuan este una dintre cele mai eficiente arte marțiale interne, recunoscută în același timp pentru efectele sale benefice asupra sănătății și longevității practicanților. Este și o formă de meditație în mișcare, practicantul încercând să fie mereu conștient de corpul său și de mediul înconjurător, conducând mișcarea cu mâna într-o stare de relaxare.