ALDE Câmpina i-a retras sprijinul politic consilierului local Gabriel Dima

Politică (Categoria articolului)

Biroul Local de Conducere al ALDE Câmpina a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru Gabriel Valeriu Dima, consilier local al respectivei formațiuni politice. Urmează ca Biroul Județean să aprobe această decizie (oarecum surprinzătoare pentru cei din afara partidului), pentru ca, ulterior, hotărârea să fie transmisă Prefecturii, iar prefectul județului să emită ordinul de încetare a mandatului. "Pentru că am fluierat în biserica ALDE Câmpina, mi-a fost retras sprijinul politic", a afirmat Gabriel Dima în ședința de marți seară a Consiliului Local Câmpina.

Gabriel Dima le-a mulțumit colegilor din CL pentru sprijinul acordat în derularea unor proiecte în cei doi ani și jumătate de mandat și a spus că va colabora în continuare la derularea unor proiecte, dacă este solicitat, fără nicio pretenție financiară. (video)
"Am fost puțin luat prin surprindere de declarația colegului meu. Nu voiam să vorbesc deocamdată despre asta, dar mă văd nevoit acum să vă spun câteva cuvinte. A fost o decizie la nivelul Biroului Local de Conducere, urmează să se discute la nivelul Biroului Politic Teritorial, unde se va face o analiză a ceea ce s-a întâmplat, după care se va da un vot. După acel vot se vor face hârtiile corespunzătoare, care se vor trimite la Prefectură. Deci va mai dura ceva timp, de aceea nu doream să vorbesc acum despre această decizie", a afirmat, în plenul CL, Daniel Ioniță, consilier local și președinte al ALDE Câmpina. (video)
Din informațiile noastre, decizia luată de ALDE Câmpina ar avea la bază lipsa de implicare a lui Gabriel Dima în activitatea partidului și asta începând chiar din 2016, după ce a devenit consilier local. După încetarea efectivă a mandatului lui Gabriel Dima, în Consiliul Local Câmpina ar urma să intre Mihai Gabriel Cojocaru, inginer la Ocolul Silvic. 

4718 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Oana 27.02.2019 15:40 Pe liste nu urmau Burciu si dr Stanciu!
  • Mircea 28.02.2019 21:46 La Burciu e simplu-a devenit intre timp presedintele PSD Poiana Campina

Politică

4356 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

9 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

4574 vizualizari
26 mai 2020 19:42

Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

3 comentarii

Pe 18 mai 2020, la Câmpina a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, online, pe platforma Zoom, primul proiect de pe ordinea de zi vizând dezmembrarea unui teren de pe Strada Petrolistului. Pe una dintre parcele, Primăria dorește să construiască unul dintre cele două blocuri de locuințe sociale, destinate persoanelor defavorizate, mai exact familiilor de romi din zonele considerate marginalizate (Oborului, Aleea Scărișoarei, Cărămidari-Prundului-Păcuri, zona Lacul Peștelui). Proiectul a fost aprobat de consilierii PNL și PMP, cei ai PSD neparticipând la ședință, cu excepția lui Ioan Petrescu.

Alte stiri recente

1782 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4825 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.