ALDE Câmpina i-a retras sprijinul politic consilierului local Gabriel Dima

Politică (Categoria articolului)

Biroul Local de Conducere al ALDE Câmpina a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru Gabriel Valeriu Dima, consilier local al respectivei formațiuni politice. Urmează ca Biroul Județean să aprobe această decizie (oarecum surprinzătoare pentru cei din afara partidului), pentru ca, ulterior, hotărârea să fie transmisă Prefecturii, iar prefectul județului să emită ordinul de încetare a mandatului. "Pentru că am fluierat în biserica ALDE Câmpina, mi-a fost retras sprijinul politic", a afirmat Gabriel Dima în ședința de marți seară a Consiliului Local Câmpina.

Gabriel Dima le-a mulțumit colegilor din CL pentru sprijinul acordat în derularea unor proiecte în cei doi ani și jumătate de mandat și a spus că va colabora în continuare la derularea unor proiecte, dacă este solicitat, fără nicio pretenție financiară. (video)
"Am fost puțin luat prin surprindere de declarația colegului meu. Nu voiam să vorbesc deocamdată despre asta, dar mă văd nevoit acum să vă spun câteva cuvinte. A fost o decizie la nivelul Biroului Local de Conducere, urmează să se discute la nivelul Biroului Politic Teritorial, unde se va face o analiză a ceea ce s-a întâmplat, după care se va da un vot. După acel vot se vor face hârtiile corespunzătoare, care se vor trimite la Prefectură. Deci va mai dura ceva timp, de aceea nu doream să vorbesc acum despre această decizie", a afirmat, în plenul CL, Daniel Ioniță, consilier local și președinte al ALDE Câmpina. (video)
Din informațiile noastre, decizia luată de ALDE Câmpina ar avea la bază lipsa de implicare a lui Gabriel Dima în activitatea partidului și asta începând chiar din 2016, după ce a devenit consilier local. După încetarea efectivă a mandatului lui Gabriel Dima, în Consiliul Local Câmpina ar urma să intre Mihai Gabriel Cojocaru, inginer la Ocolul Silvic. 

3366 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Oana 27.02.2019 15:40 Pe liste nu urmau Burciu si dr Stanciu!
  • Mircea 28.02.2019 21:46 La Burciu e simplu-a devenit intre timp presedintele PSD Poiana Campina

Politică

2262 vizualizari
10 mar. 2019 19:14

Victor Ponta și Ludovic Orban, uniți împotriva Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții. "O mega escrocherie!"

1 comentarii

Fostul premier Victor Ponta, lider al Partidului PRO România și Ludovic Orban, președintele PNL, au atacat în termeni duri Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI), după ce vineri, 8 martie, Ministerul Finanțelor a publicat lista companiilor care vor face parte din acest fond și a fost pus în dezbatere proiectul de hotărâre de Guvern privind înființarea FSDI. "Fondul Suveran de Jefuire a României de către mafioții Dragnea și Vâlcov", spune Victor Ponta, în timp ce Ludovic Orban vorbește despre FSDI ca fiind " o megaescrocherie prin care Dragnea vrea să pună sun control politic cele mai importante și profitabile companii românești".

4366 vizualizari
28 feb. 2019 10:12

Biroul de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina s-a înscris în PMP

O mutare interesantă pe scena politică locală a avut loc miercuri, 27 februarie, atunci când membrii Biroului de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina au decis să părăsească această formațiune politică și să se înscrie în PMP. Pro România este partidul format, la nivel național, în jurul lui Victor Ponta și coordonat în Prahova de europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Alte stiri recente

457 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

565 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.