Primarul Horia Tiseanu are un nou consilier personal

Actualitate (Categoria articolului)

Nu, Horia Tiseanu nu a renunțat la serviciile lui Marian Dulă, ci a ales să aibă doi consilieri personali, lucru pe care legea îl permite. Noul consilier personal se numește Ioana Bumbăcea și a absolvit Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității București. Ieri și-a început activitatea în cadrul Primăriei și a participat la prima sa acțiune în noua calitate - simpozionul de Ziua Câmpinei.

Intenția primarului Horia Tiseanu de a avea doi consilieri personali nu este o noutate. Informații legate de acest subiect au apărut încă din vara anului trecut, după alegerile locale. Dar până acum sarcinile postului i-au revenit doar lui Marian Dulă. Acum, va trebui să le împartă cu noul consilier personal. Cel mai probabil, Ioana Bumbăcea se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de Primărie în parteneriat cu școlile, de diverse manifestări organizate de administrația locală cu diferite ocazii. Iar Marian Dulă va avea acele atribuții legate de urmărirea unor lucrări care se desfășoară pe domeniul public și va fi reprezentantul primarului în consiliile de administrație de la școli și spitale, acolo unde se impune acest lucru. Vom vedea pe parcurs dacă sunt și alte activități de care se vor ocupa cei doi consilieri personali și, probabil, vom afla curând care dintre ei se va ocupa de relația cu presa.
Îi dorim mult succes noului consilier personal, Ioana Bumbăcea, pentru că are nevoie de așa ceva în Primăria Câmpina.

5571 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tra-la-la 10.01.2017 17:57 Tot pe filiera Voila? Nu vi se pare suspecta apetenta primarului nostru pentru tot ce inseamna Voila?
  • Jimmy 10.01.2017 22:12 Nu cumva mama acestei fete este colega de serviciu cu mama copilului primarului? Intortocheate sunt caile... cand e vorba de Voila!

Actualitate

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2181 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1679 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.