CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De ce pleacă sportivii care aduc medalii pentru Câmpina? Ce face administrația locală?

- Sport -

De ce pleacă sportivii care aduc medalii pentru Câmpina? Ce face administrația locală?

În ultimii ani, la nivelul municipiului Câmpina a apărut un fenomen pe cât de straniu, pe atât de simplu și, totuși, greu de înțeles, având în vederea pasivitatea administrației locale. Este vorba de plecarea celor mai titrați sportivi ai Câmpinei, cel puțin la atletism și natație, sportivi care ani la rând au adus medalii pentru Câmpina, dar când au avut nevoie de sprijin, Câmpina le-a întors spatele, iar acum acești tineri au fost nevoiți să ajungă să reprezinte cluburi din alte orașe... Și nimeni din sfera administrației nu pare a avea nimic de zis, din păcate.

Astfel, mai întâi a fost situația de la atletism. Nu s-a găsit (poate nici nu s-a vrut) înțelegerea necesară pentru ca sportivii care încheie junioratul la CSS ”Constantin Istrati” - Andreea Lungu, Marius vasile, dar și alții - să continue pentru Câmpina prin trecerea la CS Câmpina, clubul municipalității. Culmea, acesta chiar are secție de atletism, dar ori de câte ori s-a pus problema preluării sportivilor care încheie junioratul, mereu a apărut câte o piedică. În fața lipsei de interes a administrației, a Consiliului Local, sportivii care aduseseră zeci de medalii naționale și internaționale pentru Câmpina au fost nevoiți să-și găsească locul la un club din Brașov. Și, poate cel mai grav, nimeni nu a avut nimic de spus, ba chiar dinspre biroul președintelui CS Câmpina, cineva a răsuflat ușurat...
Acum de foarte puțină vreme, situația s-a repetat ca o copie la indigo cu sportivii de la clubul de natație Barracuda. Acești sportivi aveau nevoie de o minimă înțelegere din partea clubului municipalității, astfel încât măcar medaliații naționali să nu mai fie nevoiți să plătească taxa de culoar pentru folosirea bazinului. Urmarea? Acum, sportivii de la Barracuda reprezintă un club din Brașov și câștigă medalii pentru Brașov, nu pentru Câmpina.

În Consiliul Local Câmpina nu s-a discutat niciodată în mod real această situație pe care noi o considerăm extrem de gravă. Mai mult, sunt consilieri care sunt - și chiar au ținut cu tot dinadinsul să fie - membrii ai Comitetului Director al CS Câmpina. Solicităm public administrației locale, Clubului Sportiv Câmpina, care este tot parte a administrației locale, să dea publicității procesele verbale ale ședințelor Comitetului Director. Măcar să le posteze pe site-ul clubului, cel pe care nu a mai umblat nimeni de la... înființarea sa. Să vadă toată lumea interesată de câte ori s-a întâlnit acest organism, ce decizii s-au luat, ce discuții au fost, cine s-a opus ca sportivii medaliați ai Câmpinei să rămână în orașul pentru care au muncit toată copilăria lor și adolescența. O demisie de onoare din partea consilierilor locali din Comitetul Director ar fi prea mult? Din partea președintelui Clubului Sportiv?
Să fie o coincidență că au plecat din Câmpina chiar sportivii de la cluburile ai căror conducători au fost cei mai vocali împotriva actualei conduceri a Clubului Sportiv? Noi nu credem în coincidențe...
Într-un oraș în care oamenii l-au ales într-o proporție însemnată ca primar pe un fost sportiv de performanță, parcă sportul nu și-a depășit deloc condiția din mandatele precedente. Totul gravitează în continuare în jurul unor interese meschine și obscure, la care se adapă și reprezentanți ai administrației chiar și din mandatele precedente. Este trist ce se întâmplă. Este păcat că s-a ajuns aici, atât de jos. Iar dacă și fotbalul va avea aceeași turnură...


17 Nov 2022 20:06 2580 vizualizari



Comentarii






  • 20.11.2022 03:38 Gheorghe Ioan Bogdan Din bani publici nu se face performanță niciodată, astăzi, în zilele noastre! Nu dați vina pe administrația locală. La nivel macro situația e jalnică. E vina întregii națiuni, și-o vedem cu toții de 30 și ceva de ani. Apropo, câți copii vedeți pe stradă FĂCÂND MIȘCARE?
  • 19.11.2022 07:13 diss Foarte interesant răspunsul d-nei Mihaela, știe exact ce spune și spune lucruri care ar trebui cercetate ...60 de miliarde cheltuiți în 5 ani pentru sportul de masă??? Ăsta e caz de DNA ...dar bineînțeles nu se va întămpla nimic exact ca în cazul , așa afirma redactorul, banilor sau blaturilor pentru promovarea echipei de fotbal.Dar la întrebări punctuale primarul este prea ocupat și nu răspunde iar cei de la Consiliul Județean...ce să vezi ...sunt prieteni la cataramă cu primarul și dau răspunsuri la mișto. România anului de grație 2022 cănd toți politicienii și-au dat măna și ne calcă în picioare!🤢
  • 18.11.2022 13:51 Mihaela Tovarășa Lori, aveți grija ce comentati, acuzațiile dvs sunt foarte grave si s-ar putea să vă coste mai mult decât încasați pe cele scrise. Văd ca susțineti din tastatura CSC, dar înainte de a critica va rog sa ne prezentați rezultatele clubului la nivel național, ca din câte știu au consumat ceva miliarde vechi, spre 60...in acești 5 ani!!!!!!Pentru ce? pentru mișcare si sport de masă pe banii noștri si sa se intalneasca ei la o ”amicală”? Să va asumați cele spuse si să va puneți numele real, nu ca nu am știi cine sunteți, dar dacă tot va pricepeți la sport si spuneți ca e usor la aruncari sau orice proba atletică, vă invit să vă apucati de antrenat la sectia de atletism a CSC, care exista..si va aștept pe stadion la concurs sa ne intrecem, dar nu la ”cupa satelor”, vă aștept la Campionatul Național, la Campionatul European, etc. Si referitor la ocuparea posturilor vă reamintesc că la CSS CTIN ISTRATI CAMPINA posturile se ocupa prin concurs national de titularizare, nu ca la CSC. Eu am vechime în invatamant 24 ani și am obținut cea mai mare nota la titularizare, puteti verifica, ca văd ca sunteți interesata. Lăsați oamenii de sport sa aprecieze cine a făcut performanta și cine nu, ca la stat in birou și butonat vă pricepeți toți...
  • 18.11.2022 10:21 Ionut Cand anumiti consilieri au cerut bani de la buget pentru echipa de fotbal ca aceasta sa promoveze, primarul impreuna cu cativa consilieri s-au opus. Insa majoritatea a hotarat alocarea banilor, astfel incat echipa a promovat. Oare nu este aceeasi situatie si acum, iar vinovatul principal este omul cu banderola tricolora? Culmea e ca atunci nu s-a cerut demisia de onoare celor care s-au opus.
  • 18.11.2022 07:45 diss Tovarășa Lori este invitată la casieria primăriei, program nelimitat, nu are nevoie de buletin, o cunosc oamenii de acolo!😄
  • 18.11.2022 07:42 diss Care administrație?🤭Cămpina este condusă de niște tovarăși care sunt preocupați doar de partidele care i-au propulsat în niște funcții care le depășesc cu mult posibilitățile intelectuale.
  • 18.11.2022 03:53 Lori Ca de obicei, când se face ceva bun și mai vin și rezultate apar toți frustrații sa comenteze… eu știu ca se muncește la CSC… și de când a apărut acest club s-a trezit și activitatea sportiva in Campina, activitate pe care au îngropat-o chiar cei care comentează total pe lângă… domnule Pavel dumneavoastră vorbiți de management! Cel care ați îngropat toate Secțiile care performau la CSS!? Unde sunt Secțiile de badminton, fotbal, înot, tenis, baschet etc, ale CSS -ului!? Va spun tot eu… le-ați sacrificat pentru atletismul dumneavoastră, pentru a găsi un loc și pentru fata dumneavoastră… pai așa se face? Iar de performanța sa nu mai vorbiți… sunt 3 cluburi specializate pe aruncări in țara e normal sa prindeți podium la naționale… pentru necunoscători va rog sa verificați diferența între distantele aruncate la naționale si cele de la europene, sa nu mai zic de cele mondiale… de ce nu Spune-ți realitatea… domnilor antrenori care ați fost forțați si dați afara de dl Pavel de la CSS de ce nu Spune-ți nimic… sau nu va coborâți la nivelul acesta…!
  • 17.11.2022 21:44 Pavel Nicolae Răspunsul îl pot da eu la întrebarea dumneavoastră. Mediocritate, încompetență și incapacitate managerială a conducerii CS Câmpina.Dacă, consilierii locali au o scuză, nefiind de specialitate, președintele clubului este depășit total de ceea ce reprezintă sportul de performanță.Bine ați afirmat că ” este mult peste posibilitățile lui” această funcție și demisia trebuie să înceapă cu el.
277 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
546 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1885 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2200 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV