Un nou titlu național pentru atletismul câmpinean. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății

Sport (Categoria articolului)

După titlurile național la categoria juniori I de la aruncarea discului, obținute ieri prin Andreea Lungu și Marius Vasile, atletismul câmpinean a avut din nou motive de bucurie și mândrie în cea de-a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori I, care s-a desfășurat la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății, elevul antrenoarei Mihaela Marin oprindu-se la 17,36m, la numai un centimetru de cea mai bună performanță a carierei sale.

Marius Vasile nu a fost singurul sportiv de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, care a concurat în cea de-a doua zi a Naționalelor de Atletism pentru Juniori I. Astfel, Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat în aceeași probă de aruncarea greutății pe locul 5, cu un nou record personal, 14,26m, performanță remarcabilă în condițiile în care sportivul câmpinean este junior II.
Cel mai tânăr component al delegației câmpinene, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care este junior III, a concurat în proba de săritura în lungime, unde a reușit să se claseze pe locul 5, cu 6,79m, nou record personal.
Pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina sezonul se va încheia odată cu participarea Andreei Lungu la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori din Kenya, care va avea loc în perioada 17-23 august, dar asupra acestei fabuloase performanțe, calificarea la Mondiale, vom mai reveni.

4586 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

551 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

453 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

136 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

2392 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.