CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un nou titlu național pentru atletismul câmpinean. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății

- Sport -

Un nou titlu național pentru atletismul câmpinean. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății

După titlurile național la categoria juniori I de la aruncarea discului, obținute ieri prin Andreea Lungu și Marius Vasile, atletismul câmpinean a avut din nou motive de bucurie și mândrie în cea de-a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori I, care s-a desfășurat la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății, elevul antrenoarei Mihaela Marin oprindu-se la 17,36m, la numai un centimetru de cea mai bună performanță a carierei sale.

Marius Vasile nu a fost singurul sportiv de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, care a concurat în cea de-a doua zi a Naționalelor de Atletism pentru Juniori I. Astfel, Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat în aceeași probă de aruncarea greutății pe locul 5, cu un nou record personal, 14,26m, performanță remarcabilă în condițiile în care sportivul câmpinean este junior II.
Cel mai tânăr component al delegației câmpinene, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care este junior III, a concurat în proba de săritura în lungime, unde a reușit să se claseze pe locul 5, cu 6,79m, nou record personal.
Pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina sezonul se va încheia odată cu participarea Andreei Lungu la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori din Kenya, care va avea loc în perioada 17-23 august, dar asupra acestei fabuloase performanțe, calificarea la Mondiale, vom mai reveni.


31 Jul 2021 13:40 4650 vizualizari


Comentarii


376 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
508 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
391 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
854 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV