Un nou titlu național pentru atletismul câmpinean. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății

Sport (Categoria articolului)

După titlurile național la categoria juniori I de la aruncarea discului, obținute ieri prin Andreea Lungu și Marius Vasile, atletismul câmpinean a avut din nou motive de bucurie și mândrie în cea de-a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori I, care s-a desfășurat la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”. Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății, elevul antrenoarei Mihaela Marin oprindu-se la 17,36m, la numai un centimetru de cea mai bună performanță a carierei sale.

Marius Vasile nu a fost singurul sportiv de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, care a concurat în cea de-a doua zi a Naționalelor de Atletism pentru Juniori I. Astfel, Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat în aceeași probă de aruncarea greutății pe locul 5, cu un nou record personal, 14,26m, performanță remarcabilă în condițiile în care sportivul câmpinean este junior II.
Cel mai tânăr component al delegației câmpinene, Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care este junior III, a concurat în proba de săritura în lungime, unde a reușit să se claseze pe locul 5, cu 6,79m, nou record personal.
Pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina sezonul se va încheia odată cu participarea Andreei Lungu la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori din Kenya, care va avea loc în perioada 17-23 august, dar asupra acestei fabuloase performanțe, calificarea la Mondiale, vom mai reveni.

4121 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.