Primarul Alin Moldoveanu răspunde la întrebările câmpinenilor (I)

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii august, vă invitam să îi transmiteți întrebări primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, pe care noi să i le adresăm în cadrul unei emisiuni. Și am primit numeroase întrebări din partea cititorilor noștri, atât în grupul CâmpinaTV.ro de pe Facebook, cât și pe mail (tv.online.campina@gmail.com) și la numărul nostru de whatsapp - 0733.388.425, lucru pentru care vă mulțumim.

A apărut apoi criza apei potabile în Câmpina, motiv pentru care am fost nevoiți să amânăm puțin emisiunea cu primarului municipiului, dar v-o prezentăm acum, cu precizarea că aceasta este o primă emisiune. Având în vedere numărul mare de întrebări, urmează și o a doua emisiune pe aceeași temă. 
În deschiderea acestei emisiuni, primarul Alin Moldoveanu a vorbit despre problema apei potabile, cu care municipiul Câmpina s-a confruntat în luna august 2021, din cauza bacteriei Clostridium perfringens. O situație extrem de neplăcută, care ar putea să mai apară în Câmpina dacă nu se iau anumite măsuri, cum ar fi, de exemplu, schimbarea conductelor de apă vechi și foarte uzate.
Apoi, primarul a răspuns întrebărilor dvs., prima fiind legată, evident, de Calea Doftanei, numeroși cetățeni dorind să știe când vor fi finalizate lucrările. Vă invităm să urmăriți emisiunea cu primarul Alin Moldoveanu, iar întrebările pe care ni le-ați transmis și pe care nu veți afla răspuns în cadrul acestei emisiuni, vor fi, cu siguranță, în cea de-a doua emisiune.
Încă o precizare, primarul Alin Moldoveanu a făcut public numărul său de telefon, astfel încât, cei care doresc să-i adreseze și direct întrebări sau care doresc să semnaleze o problemă să o poată face - 0744.435.544.

4838 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • interesant demers 01.09.2021 00:04 Alo,fostii? Luati notite.Domnu cu agenda,sunteti pe receptie.Caldura mare la Casa Alba? Dar leafa e mare.Intr o perioada fostul primar raspundea campinenilor in ziarul local.Ar trebui reintrodus talonul de sugestie si raspuns in ziar la cetateni.Si transparenta la audiente....sa nu se mai intre cu greu.Dar vad ca numai primarul misca,city managerul si viceprimarul cum isi justifica salariul? eu cred ca este calit primarul si are si tupeu in sens pozitiv,fonduri europene,etc.Singura chestie care as vrea sa o vad e angajatii din primarie si consilierii dand pomii cu var,la amenajari in complexul din Balcescu la sectia dl Pavel.Daca o zi pe saptamana atat angajatii primariei dar si cetatenii si elevii ar face munca patriotica ar respecta mai mult natura si totul in jur.Suna ciudat dar cred ca in legatura cu parcurile,parcarile de la blocuri s-ar face economie fara sa mai chemam Floricon sa curete,evident pe bani

Actualitate

1095 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

803 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.