Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Târgul de la Breaza își păstrează specificul, fiind așteptați atât producători de fructe și legume, cât și comercianți ai unor produse mai mult sau mai puțin tradiționale. Nu vor lipsi zonele cu mici și alte produse la grătar, dar și locurile de joacă pentru copii.
”Târgul de toamnă este un eveniment de tradiție al orașului Breaza și trebuie privit sub toate aspectele sale - plus valoarea adusă orașului nostru, încasările la bugetul local, calitatea evenimentului, iar aici mă refer la modul de organziare, gradul de siguranță și satisfacție ale cetățenilor, gradul de atractivitate pe care îl poate oferi târgul atât pentru brezeni, cât și pentru cei din alte localități, mă mai refer la calitatea expozanților, dar și la susținerea și promovarea producătorilor locali. Târgul este un eveniment iubit de toată comunitatea brezeană, iar acesta trebuie să se dezvolte și să ajungă la un alt standard de calitate, cu care să ne mândrim”, a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4400 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.